Monday, September 19, 2011

17th September


Alhamdulillah, selesai sudah majlis perkahwinan kami. Lepas ni tak payah nak fikir dah hal majlis ni semua, kita fokus pada kehidupan berdua pulak, cewahhhh :p 

Thanks sangat pada family yang banyak tolong dalam menjayakan majlis ni.

Dan thanks juga kepada yang datang, seronok tengok nampak ada muka-muka blogger yang datang. Hihihi, harap-harap lepas ni boleh jumpa lagi ye :)

<--- Nang if you LIKE

11 comments:

nanonano said...

knape lately byk gmbar mu senyum kemut gtu??
hehehe btw lain nmpak kali ni,
comey2
nak2 sepersalinan darp pepel,
i likeeee... :p

pRincESs_N said...

selamat pengantin baru....hihihihi...lega suda semua da selesai...

Zati Tarhizi said...

Sorry tak dapat datang :( 17 sept rumah zati ade open house.

sweethOneY said...

Nano - hahaha senyum kemut camne.. bibir aku sakit tu, ada ulser membiak.. xleh senyum lebar sgt. haha. kite geng songket dark purple :)

Ayein - tulah, barulah betul2 setel hal majlis. boleh fokus pada life pulak..

aNaYaNa said...

tahniah..selamat menjalani tanggungjawab sebagai seorang isteri..bestnyaaaa..hihi

nyna said...

alhamdulillah semua org boleh hidup balik seperti biasa haha

farrah said...

sedihnyaaaaaaaaaaa :(

apsal la cuai sgt kita ni, dah dalam kereta baru gelabah tgk kad izza takde, i seriously thought i put it inside my dashboard since raya hari tu... geram betul la, and tak terfikir pulak nak check your blog T__________T

dah la hari yang sama kita balik je ada ular hitam masuk rumah. ada hikmah jugak sebab or else i won't know ada ular dalam rumah ni T_________T

maktakutnakkkkkkk!

Zumie said...

hehe..btw u look gojes dengan kaler pepel ituewww...

MieZa said...

seronok dapat jumpa izza =) nanti boleh jumpa lagi =)

dhiera said...

selamat pengantin baru ye~

Redbloodsnow said...

haaa tol tu yang. bila majlis dh selesai baruuuu lah hati lega giler kan. tak yah pkir lg ttg persiapan majlis.

mcm aku skrg ni...tekanan aku. itu ini nk di tukar time last minit. time awal² tak plak pakcik makcik aku nk ubah itu ini.

stress arr taw.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...