Wednesday, September 7, 2011

Salam semua,

Selamat Hari Raya !!! Wah, baru sempat saya nak wish kan..

Hari neh 1st day masuk kerja selepas lebih kurang 13 (tertinggal 3 lah Na !!!!) hari bercuti. Tehehehee. Maunya tak lemau kan..

Baru beberapa hari bergelar isteri neh, perasaan adalah lain macam. Dan rasa nak tayang jari yang berinai neh kat semua orang sambil kata, weols dah kawen uols. Hahaha. Gurau ok gurauu..

Tengah belek-belek gambar kawen neh, rasa tak sabar nak update blog. Tapi malas, hehe. Dan kekangan masa, ececee. Yelah, dah kat rumah bila masanya nak mengadap laptop lama-lama. Karang kena jeling dek suami pulak kan :p

Ok, jap lagi kita sambung sembang lagi ye.

Bai


<--- Nang if you LIKE

3 comments:

nanonano said...

Shari je cuti????

dhiera said...

selamat hari raya!

Redbloodsnow said...

pssttt...skrg dh guna panggilan suami, cam best je bunyi kan..hehe. tak sabar aku nk tggu turn aku lak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...