Sunday, July 10, 2011

Iklan Bilik Kosong

Eh, nak tumpang iklan sikit lah kat sini.

Aku ni kan lagi 3 minggu nak pindah keluar dari flat sekarang. Nak duduk area lain pulak, aterrr orang dah nak kawen kan :p haruslah pindah keluar, takkan nak duduk sini jugak lepas kawen.

Jadinya sekarang, aku nak cari penyewa baru. Untuk bilik yang aku duduk sekarang ni. Available bulan 8 nanti.

Flat ni dekat area Bandar Tasik Selatan. Bilik yang nak disewakan adalah bilik tengah. Kriteria penyewa ;

• Perempuan Melayu Islam
• Pembersih
• Tak liat nak bayar sewa
• Boleh bertolak ansur
• Boleh bergaul dengan orang
• Mesti duduk sekurang-kurangnya 3 bulan (pasalnya leceh la kalau duduk kejap-kejap kan, letih nak cari penyewa baru)

Erm, itu je kot kriteria dia :p

Deposit pulak sebulan sewa. Sewa rm200 + deposit rm200 = rm400 kau kena bayar masa nak masuk nanti.

Ni aku tempek link iklan kat mudah tu -> Penyewa bilik dicari

Kot ada yang berminat boleh la msg ye, tq !!


<--- Nang if you LIKE

6 comments:

pRincESs_N said...

3 mggu je lg...x lame jekk kan.

dhiera said...

kalau dh publish kat mudah.my ramai lah nanti yg telefon~

nanonano said...

umah baru dh dpt penyewa belom? :p

sweethOneY said...

Ayein - haah pejam celik sat je dah 3 mgu :D

Diera - harapnya lah :)

Nano - hahaha penyewa rumah baru tu aku laaaaaa

dhiera said...

eh, baru perasan awak ad button nang~ macam mana buat tu?

Redbloodsnow said...

wahh...baik la ko tolak landlord cari penyewa utk ganti ko..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...