Thursday, June 9, 2011

Maharaja Lawak

Ok, tau dah lambat sangat. Esok dah nak minggu 11, aku baru nak ulas minggu 10. Ahahaha. Kasi can aaaaa, ni baru first time nak komen sikit pasal #maharajalawak ni tau.

Rumah aku ni takde Warna. Jadinya adalah menumpang simpati tengok kat Youtube je. Hehe.

Bagi aku, aku paling suka Sepah. Lawak terbaik, buat senak perut gelak tauuuu. Setuju tak kalau kata minggu 10, Sepah adalah terlawak?



Second yang aku suka, Jozan ;)



Dua ni adalah terbaik rasanya. Dulu suka jugak tengok Jambu, tapi rasa annoyed gila kot dengan lawak dia minggu ni. Duk ter haaaa haaaaa, pang sat g baru tauuuuuu lah. Lagi satu yang dah tak best sekarang, Nabil kan. Apsal eh dia dah tak best? Padahal dulu lawak je kot.

Eh, esok final ke?

<--- Nang if you LIKE

2 comments:

De' Nurul said...

pasal nabil sorang je kot. kalau berpasangan nampak ok sket. bila sorang macam payah nak survive n communicate. aku tak concerntrate sangat minggu ni pasal aritu family datang. pastu asik lupa nk tgk ulangan. haha jambu annoyed. rasa nak kasi makan selipar. dok haa? haa? tak sesudah.

MieZa said...

sebab nabil solo kot n dia dah kekurangan idea, takpon dia tension sebab dia solo...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...