Wednesday, June 8, 2011

Kereta You Talak Bagus !

Hari tu jumpa agent rumah dekat Shell. Sebab dia tu datang kutip sewa time aku takde, elok sangat lah kan. Last-last jumpa kat stesen minyak je. Aku keluar kereta nak bagi duit pada dia. Lepas tu..

Amoi, you beli kereta ni berapa?

RM XXX. Kenapa?

Oo, kualiti okay tak?

Okay je, best bawak.

Oo, I pun ingat aaa mau tukar kereta aa. Tapi kereta you ni banyak sangat kat jalan maa, talak bagus.

Erk?!

MOTIF?

P.s Agent tu bawak Waja.

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

-eLyNhere- said...

hahahaha. ckp mcm la dia bwk harrier dok? nak yg tak byk kat jalan, sile suruh dia amik ferari. haihhh

chik star said...

apek apesal lu sebok ??!!

De' Nurul said...

suh dia bawak keta kebal. baru rare. hahahhaha

pRincESs_N said...

Kete lembu r x rmai org pkai...lol

Liquid said...

suh apek tu bwk ketapi la baru function hahaha

MieZa said...

die jeles lar tue...izza dapat beli kete tue..

Gg said...

aku tau tu ayat apek mana!! aku tau! aku tau! *sambil mengangkat tangan* hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...