Monday, May 23, 2011

Merambang

Morning ;)

Short recap

1. Saya spent hujung minggu yang lepas bersama keluarga di Perak.

2. Kak As, mintak maaf saya tak singgah rumah. Happy 1st birthday untuk Mat Adif !

3. Tak sempat nak pergi booking fresh flowers hari tu sebab cari kedai tak jumpa. Ataupun dah jumpa kedainya tapi tutup !

4. Rasa frust dan fed up, boleh ke nak teruskan niat DIY hantaran ni.. Ke kena ubah plan?

5. Tak sempat nak pergi booking tukang lukis inai.

6. Nampak gayanya lebih kurang 2-3 minggu lagi, kena balik kampung semula. Makin kerap balik kampung kot lepas ni sebab makin lama makin dekat majlis. Gulp *risau

7. Err, baju raya tak beli lagi.

8. Semalam saya bengang gila dengan housemate saya. Sebabnya, 4-5 hari lepas dia goreng keropok banyak gila. Tak kisahlah kau nak goreng banyak mana pun. Lepas tu dia letak dalam bekas besar tu, ala macam bekas beras tu. Pastu, bawak dari dapur ke depan. Makanya lantai dapur dan depan adalah berminyak. Saya dah mop hari tu tapi guna air je, so masih licin lah. Tapi biar je dulu. Semalam lalu kat situ, rasa licin dan berminyak lagi. Lalu tanya, "Akak tak rasa ke lantai ni berminyak?" "Rasa.." Amboi. Senang hatinya jawab. Saya bengang lalu terus bancuh air sabun dan mop satu rumah!

9. Tak sabar nak pindah masuk rumah baru bulan 8 nanti :)

10. Ok, cukup sepuluh je dulu :P Selamat bekerja.


<--- Nang if you LIKE

3 comments:

Ietams said...

memang sakit hati bila orang jenis takde perasaan mcm tu kan..
sabar je la za..
sok dah kawin duduk sendiri, senang nak organize rumah sendiri.

nanonano said...

haha stress ehk dpt h/mate gtu gaye rupe, hishhh...
xpe aku doakan esok dah bulan 8,
hoyeahhhh :p

pRincESs_N said...

adehh...housemate ko ni msti jnis pgotor...grrr...x shukerr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...