Thursday, April 7, 2011

Vain

Dasar vain :P

En tunang lebih suka tengok aku pakai tudung biasa dari pashmina lilit-lilit yuna style tu. Hihi. Tapi aku lebih suka pakai style lilit-lilit tu. Hmm, percanggahan pendapat :P

P/s Pemilik blog yang dicari ni masih tak menampilkan diri eh? Takde sapa pun nak mengaku atau nak beritau saya kot-kot dia kenal tuan punya blog tu :(

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

nanonano said...

ha ahh
aku lg ske tgk mu kai tdung gni
give me 5 iim
huhuhu

wehh lantok ar
sekurang2nye mu tao
dia admire ke mu :p

pRincESs_N said...

Tudung cani ag tomey mekk..lilit2 tu nmpk extreme..ahakz!

atty's said...

kty lak suka je tgk org pakai tudung lilit2..cuma tak reti je nak pakai..

alor iza pakai pe pun cun seh.

~daRLee ZuRiS~ said...

sharil lagi.sekarang dok suruh aku pakai tudung express tu aje.cepat katanya.bini dia pakai tudung bawal pun siap berjam2.hahaa

nyna said...

haha biasalah tah tah abg iim ckp mcm tu sbb nak suruh awk siap awal sbb kalau lilit2 msti lagi lame siap huhu

Redbloodsnow said...

samalah kita yang. en. tunang more prefer bertudung bawal gnie. tp aku lak..k...tak nak dgr. nak stylo dgn bershawl..haha.

luckily skrg dia dh approve bila aku mula berinner muncung2 tu....so xde lah derhaka sgt :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...