Sunday, April 10, 2011

Sah! Kau memang jantan

Helo, salam girls ! And guys ! :D

Happy weekend uols. Macam mana weekend? Best tak? Aku tersangat amat penat gila 2 hari tak sentuh laptop ni. Tak larat, balik je terus tidur.

So, sementara ni.. Kasi update yang ringan-ringan dulu lah. Sementara aku mencari kerajinan untuk update aktiviti hujung minggu. Heheh. Macam kau kisah je aku rajin ke tak kan :P

Hari tu, bawak en sugar glider pergi office lagi. Again, bukan aku punya. Sebab aku tak mampu nak beli sekor di saat-saat genting nak kawen ni :) Ni cik Iman punya. Aku tolong jagakan untuk beberapa hari.

Behave gila uols. Bonding dah dia ngan aku. Miahahaha. Habislah, orang punya tapi bonding dengan aku dulu :P Minat sangat lah aku dan en tunang dengan menatang yang sekor ni. But we can't afford untuk menabur-nabur duit ye sekarang T______T

Takpe yang, lepas kawen kita beli ye ye ye??

Ni aku share video, tengok tau!

video

Sah, binatang ni memang jantan. Gatal!! Haha. You have to see the video first to understand :P

Tata uols, have a nice weekend.

P.s Kot ada yang nak tau, sekor sugar glider ni harga dia rm 260. Ini harga yang housemate aku jual lah. Kalau nak pakej sekali dengan cage, shampu, pallet dan bonding pouch.. rm 350. Sekian.

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

Cerita Saya, said...

geli nak pegang sugar glider nie.. huhuhu.. abg saya ada satu

penyejuk hati said...

comelnye...(^_^)

Redbloodsnow said...

ek eh yang... kau bikin aku kejelesan. aku stillll lg mencarik menatang ni dijual taw. aku dgr org kata beratus gak sekor ni.

trus...gulpsss, cancel niat. Parkinson tros aku dgr. HAHAHA.

viruspadu said...

umangaih... harga dia boleh tahan kan. seb baik comel

nanonano said...

hohoho boley tahan hargenye
tp ape pulangan??
mcm cicak genko tuh ye la
bela dpt juta2
huhuhu baek mu bela cicak tu :p

Zati Tarhizi said...

Haritu ade zati tengok. Org jual yg mmg dah jinak punya smpai RM 500. Pengsan! Hahah tapi comel kan sugar glider nih. Lagi satu bestnya jadi binatang ni gatal yg amat. Hahaha.

PutRee SeJiNjaNg said...

wah berseri nya wajah muka bakal pengantin ni...u look sweet yunk...betul ni...bukan mengampu tau..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...