Thursday, March 10, 2011

Wangsa Walk

Okay, Jumaat lepas ada singgah Wangsa Walk kejap. Ada Ekspo Kahwin. Beginilah bakal pengantin eh, asal ada pameran ke apa ke rajin terjah :p

Tapi kat sini kecik sangat pun rupanya. Dan takde apa yang menarik minat dan perhatian. Cuma cuci-cuci mata cari idea je lah.

Songket bunga tabur warna purple yang menawan hati

Dah habis pusing kat area pameran tu, kitorang pergi cari makan pulak. Eh, dah lama tak up gambar makanan kat sini kan :p Hari ni rasa nak share lah. Boleh kan kan kan?

Makan kat mana ye ni. Lupa dah aku. Dekat-dekat ngan Ayam Penyet AP kat dalam Wangsa Walk tu.

Nyums.

Encik tunang yang malas nak layan cik tunang dia. Dah lama aku tak buat perangai ambil gambar sebelum makan ni. Sekali-sekala pun malas layan ek sayang :p

Ala sayang, pandanglah sini. I nak snap satu gambar jee

Yelah, yelah. Membagi muka tak ikhlas pulak dia. Haha. Okay, okay. Sambung makan. Tak kacau dah :p

<--- Nang if you LIKE



4 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..bukan main ko kan!! aku lapar lar weyy...bila nak belanja aku mende alah tu jugakk?? ngidam ni..

psstt..camane aku xkenal ko ek?? N tu dah lama aku kenal..mula2 buat blog lagik..kenal dalam blog gakss


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

nanonano said...

serius muke xikhlas
hahahhaha

Redbloodsnow said...

hahaha..muke iim tuh. a'ah..setuju ngan ko n nano. muke tak ikhlas..kehkek. 2 x 5 dgn dlah :P

~daRLee ZuRiS~ said...

iim muka terpaksa tu.hahaaa
aku pernah g wangsa walk tu sekali masa baru2 buka dulu.cam tak best je.now dah ok kot ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...