Thursday, March 17, 2011

I miss him

Salam.

Masih ingat entry anak angkat saya ni? (boleh klik untuk refresh memory awak tu)

Hari tu bawak dia pergi office, banyak gambar kami bersama :)

Sangat comel. Sangat sangat sangattt !!!

Nyettttt !! Mommy, jangan penyekkan saya peliss.

Baby, I really miss you :'(

Ya ampun.. Manja sangat-sangat ni yang buat hati sangat cairrr. Tu tengah tergolek tidur tu. Comel sangat-sangat.

Kuat tidur di waktu siang dan aktif di waktu malam. Tak suka cahaya, suka bergelap. Tu yang kalau nak tidur pun.. Kepala sorok masuk dalam. Hehe. Kelakuan dia ni sumpah sangat comel.

Ada sekali tu dia bergayut kat jari aku. Tidur. Macam kelawar tu. Tergantung. Lepas tu pelan-pelan kepala dia tersengguk ke belakang. Paham tak? Macam kita tidur tersengguk-sengguk tu. Adoi, bergegar perut aku gelak. Jari pun bergegar sama lalu dia pun terjaga. Rasa malu, lalu betulkan kedudukan. Tapi lepas tu tidur, tersengguk balik ke belakang. Hahahaha. So funny. Aku gelak satu kedai boleh dengar kot. Encik tunang cuba nak ambil video tapi sebab saya gelak terlampau kuat, bergegar-gegar badan semua.. Agaknya dia taw kot saya gelakkan dia.. terus taknak tidur posisi tu dah :p

Terjaga dari lena lalu berjalan-jalan cari port baekkk punya nak sambung tidur balik. Mommynya geli dia duk manjat tu. Hehe.

Macam ni lah dia. Tidur elok je kat situ :) Tak kacau orang pun :)

Tapi sekarang baby dah takde :'(

Sobs.

Dah ada tuan baru. Actually hari tu dah request nak bela SG ni. Tapi tuan baru dia tu dah chop dulu. Dan tak boleh tunggu. Maka, terpaksalah saya melepaskan dengan hati dan perasaan yang sangat berat :(

Takpe, semoga baby gembira dengan tuan yang baru ye. Caaaaaaaaaaayang dia :*

<--- Nang if you LIKE

9 comments:

al_hakim said...

cumel!!!!

nanonano said...

yerr..mcm cicak melekat kat lengan mu skali tgk,
huhuhu
tp cm comel lak kecit tuit..
huhu
alahhh sebuk je nk manje2 ngn mnatang
sabor la
next year bley manje2, main2 ngn baby lak ehh
bg dia tdo kat lengan mu plok :)

Erina Asmawani said...

Ya Ampun..kiutnyaaaaaaaa! gambar last tu sumpah kiut..tu tdo ke tu?? comel je..geram!!

Redbloodsnow said...

eeee nyampah arrr kat ko yang. ko pi tayang si tinonet kiut nak mampos tuh pesal ah. bikin aku gerammmmm + jelesssss je...hahaha

aku nkkkk arrr sekor yang. tp kat cnie aku tak taw mane jual... :(

sweethOneY said...

hakim - hehe. aah comel kan dia tu

na - eee dia mmg comel la. tp aah, cam cicak ms kt tangan tu. tp ya ampun, sakit kot dia cengkam baju kita tu nak berpaut..

err, baby next year? insya allahh :)

ena - hihihi aah yunk. dia tidur tuuuuuu. klo rasa dengki, goncang2 sket tgn bg dia sedar. hahaha. tp klo dia sedar pun, jap g dia tidur balik. dasar kuat tidur dia ni

chik star said...

enth mu ni, akk tengok pon dh geli geli tapak kaki..
erk !

lily lotus said...

comelnya! macam izza jugak..hehe

Nem0 o0h Nem0 said...

kecik sgt la..tp comel kan?

Zumie said...

cutenye,,tapi tecit takot terpenyek ke terpijak ke ..mau k.o...

i suke kucing lagi boleh peluk2 haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...