Wednesday, March 2, 2011

Gadis di dalam cermin

Semalam datang kerja pakai macam ni.

Cuba-cuba nak pakai skirt :p

Semua orang puji lawa bikin saya malu. Miahahahhahaa :p

Bos cakap sebab semalam cantik lebih dari biasa (statementttt.. tak tahan!), terus sign confirmation letter, tak payah tunggu 3 months probation :p

***********
Hari ni datang office pakai baju kurung dengan pashmina. Bos masuk office je, terus tegur..

"Why you changing your style back???"

Erk!

Bos, skirt saya ada satu je. Takkan hari-hari nak ulang itu. Bos naikkan gaji saya, boleh la saya beli banyak-banyak skirt.. lepas tu melawa kat office ye :p


11 comments:

nyna said...

ngehngeh ini yang kita mahu.
lps ni kua semua stok pakai skirt dah :)

nanonano said...

kene sopim sokmo la gni. jum2 aku teman mu sopim kekgi ehh. heheheh

chik star said...

LAWO IZA.
MAK SKEEEE !!!

Zumie said...

kahkah...boss awak tu laki ek...
tanteknye awak...thumb up bebeh..makin stylo mylo...:D

pRincESs_N said...

ade style la...bgs2..jeles..aku xdpt nk mlawa2...limited..haha..

Erina Asmawani said...

tantekkkk!! suka2! ;)

MieZa said...

memang cntik pon!

Faizaharis2 said...

santekkkkk.... tak tipuuuu ni taww....

ekkk? kebetulannn akak pun pakai skirt gak tp ari ni laaa... hahaha... tp bos tak nampak laa plakk... hadoiii

Redbloodsnow said...

tak nampak sgt arr yang. ko mmg lawa pakai skirt taw :D eh yang. camne ko ikat shawl gtue ek. tanpa dedahkan leher? hehe

aku nk tiru ar :P

PutRee SeJiNjaNg said...

swet sangat gambar izza ni suka nengok..:)

sweethOneY said...

nina - yesss.. nak shopping suar apa tah nama dia tu na, yang kt poket kembang kt lutut ketat tu. td dh try kat soda tapi tahannnnn xmo beli lagi. simpan duit. sobs

nano - bakpe mu teman aku lakkkk.. kita saling menemani lah. haha

kak as - time kasehh nokss!! :P

zue - hehe, aah yunk. bos aku tu lelaki. suka la tu cuci mata :p

ayein - takpe wehh, pas deliver nnt kasi mantoppp balik. ko lg kuruss dr aku kot duluuu

erina - hehe. macehhh!!

mieza - macehhhh mieza!

kak faizah - hye kak! lama tak nampak :) hehe, lain kali akak pakai gitu kannn jalan seploh kali depan bilik bos. sep2 hari ni kita geng pakai skirt :P

zie - hee, dah aku upload gambar penuh kat atas ni yunk :)

tudung gituu.. err. cane nk cite eh. ce ko tengok tutorial kt blog adik aku.. ada rasanya..

tilla - mekacehhh syg :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...