Thursday, March 17, 2011

Bila DiGi dan BonusLink bergabung, siapa yang untung?

Salam.

Ada dua soalan saya nak tanya kat sini ;

1. Adakah korang pengguna DiGi broadband ???
2. Korang ada Bonuslink card ??

Kalau untuk kedua-dua soalan di atas, jawapan awak YES.. Ha! Memang untung sebab ada kelebihan yang akan awak dapat :D

Langkah pertama, registerkan dulu no kad BonusLink awak dengan DiGi

Masa register ni, automatik terus dapat 500 points dalam kad awak.

Lepas tu, untuk bulan ke 6 - 12, korang bayar je bil korang.. Dapat 3 kali ganda points.

Untuk bulan ke 13 dan ke atas, dapat 5 kali ganda points.

GILA BEST!!

Rasa nak tukar pergi subscribe DiGi pulak. Hehe. Yelah weh, bayar-bayar bil dapat points. Ganda 3 dan 5 pulak tu. Hujung tahun dapat cash voucher dari BonusLink, boleh pegi shopping. Hehe.

Cakap banyak pun tak guna, korang nak tahu lebih lanjut klik link di bawah ye.

SINI SINI SINI

P/s untung eh jadi pengguna DiGi ni?

<--- Nang if you LIKE

2 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

DIGI?? oh kalo kat sini simpan dalam frame gantung kat dinding jer..non hadooo linenyaa!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Redbloodsnow said...

jawapannya... AKU LAH YG UNTUNG. sbb aku pengguna digi yg tegar dan bonuslink holder gak..yay!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...