Sunday, February 13, 2011

Perkembangan terkini

Salah satu aktiviti hujung minggu lepas. Alhamdulillah dah booking kad kawen. Hehe. Tapi design yang aku suka tu agak childish. Tak pasti lagi orang tua dapat terima tak idea anak dia ni. Apa pun lambat lagi, masih ada banyak lagi masa nak pikir nak design macam mana :)

Aku ni takde masa tahu tak. Jadi, mana-mana masa yang ada ni.. Cuba curi-curi untuk siapkan apa yang boleh dulu. Tapi yang kad ni, baru booking je. Design semua belum decide lagi. Nanti bila kad kahwin aku dah ready, aku passkan ye :D Ceh, cakap pasal kad kahwin ready konon, kau tu baru booking je Cik Izza oiii. Lambat lagi siapnya :p

Hmm, perkembangan-perkembangan yang lain pasal wedding preparation ni.. apa ye! Haha. tu dia. Sungguh tak buat apa-apa lagi ke sampai kena pikir pulak apa yang dah buat :p Aku masih confuse nak pilih warna apa untuk tema belah aku nanti. Belah encik tunang, dia dah firm dengan pilihan dia. Aku yang banyak cekadak dan cerewet ni tengah confuse lagi. Tapi rerasanya nak guna warna golden brown. Warna untuk family pun tak decide lagi. Ayah dah call tanya, semangat nak pergi beli kain nak tempah :p Nanti akak fikir ye ayah.

Wuu, tengah fikir bila la aku dapat curi masa nak balik kampung pergi survey barang untuk kenduri belah sana ni. Kerja sabtu ni payah sikit ok nak balik. Leceh betul. Takpe, takpe.. Pelan-pelan la kita kayuh :) Hihi.



13 comments:

~dARlee zURiS~ said...

anak 1st kawen,mak pak memang excited!:)
takpe..pelan2.kalut2 ti ada lak yg lupa

atty's said...

Dah dekat ye tarikhnya izza..kalo dekat leh kty g..nanti..

warna tema utk kenduri dah kena pilih.bulan depan dah sales..leh beli time tuh ..lepastu nak tmph lagi.

Redbloodsnow said...

eee..jeles. asal lah kat kuching takde pameran gnie² :( uwaaaaaa

nanonano said...

kalau aku ade pintu doremon, dah lame bg pinjam ke mu :)

Zati Tarhizi said...

Haaa photographer dah ade belum? Hahaha :P

Erina Asmawani said...

izza tmpah kad katne? ena pun g jugak aritu, tp kejap je..heee..xde ape nak carik dah..kali ni dapat paper bag yg cantik. Suke! :)

░♥si lampu neon♥░ said...

wehh nak kawen da ke? yeyehh alhamdulillah =)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

patik pon p ari tu...kejap jeee..intai2..

sweethOneY said...

kak zuris - hehe. tu lah sbb anak 1st kot mak pak excited sket :p

kak ty - heeeeeeeee kak ty, lambat lagi. raya nanti :) nnt dh ada kad confirm saya bagi taw.

tulah warna tema tu. sy ni payah betul. cerewet n tak tetap pendirian orgnya.

zie - hehe. best taw pameran gini yang.. :)

nano - please yang.. please.. jadilah Doraemon!

zaty - belum. nak amik ko boleh tak dik? :D

erina - owg tempah kat kad-kadkahwin.com. hehe. ena buat mna? ooo.. g hr apa ritu? tak terserempak pulak kite :P

silampuneon - nak kata dekat sangat tu tak lah. hehe. adalah lg 6 bulan.

ahmad fauzi - nak kahwin jugak ke ni? :D

pRincESs_N said...

pelan2 kayuh beb...setel satu2...jgn stress2 ok..

Zumie said...

tak saba nak tengok..

PutRee SeJiNjaNg said...

tahun ni turn izza & zie pulak ekk..tahun lepas turn tilla & fea..kiterang dah lepas dah..hehhe

Nem0 o0h Nem0 said...

tk lama lagi kan? bestnyerrr babe! tk sabar nk tgk ko naik pelamin. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...