Thursday, February 24, 2011

Hehehe

Hehe, pre honeymoon dan honeymoon dah siap booking you all.. Jangan mareeee :p

Ni kalau mak aku tahu ni, mahu lah kena bebel. Mak andam, hal-hal kenduri tak setel lagi, dengan warna pun masih macam lalang pendirian, tup-tup pre honeymoon dan honeymoon dah setel?? :p

Takpe, mana boleh setel dulu.. kita setelkan ye dak? Sekurang-kurangnya kita boleh satu benda dalam wedding planner tu DONE


nota kaki ; pada kitorang, pre-honeymoon dengan honeymoon ni.. macam gini.. ni pendapat peribadi je taw :)

pre-honeymoon - straight away lepas kawen.. pergi tempat dekat-dekat dulu. yang tak perlu habiskan duit banyak dulu janji boleh rileks, and spent time together

honeymoon - ini pergi lambat sikit, tunggu poket dapat bernapas. hehehe :p


17 comments:

nanonano said...

ini dinamakan biroh yekk..

~dARlee zURiS~ said...

hahaaa...btol2 na
tak sabar lah tu ;P

SaYraH WonDerLanD said...

Wah pre honeymoon tu. Hebat . ada lagi 6 bulan tapi pre honyemoon da ciap. Bgus2

pRincESs_N said...

x jadi nk sponsor honeymoon..wakakakakka...

atty's said...

takpe..yang mana leh dulukan .kita dulu kan .hhihhiihi

Nem0 o0h Nem0 said...

nak tnya leh tak? ape beza pre- honymn ngn honymn? aku tak tahu la..hee

nyna said...

amboi kemain ye akak.
haha

Erina Asmawani said...

haha..advancenyaa dia ;D

Ena ngan Amir lom decide lagi yunk nak g honeymun kat ne..hehe..tu lepas kenduri baru fikir sebab masa pas nikah tu berkemungkinan besar Ena *bendera putih*. So, takut kalo book awal2 cam rugi je kan..bukan nye ley hornymoon pun. Oppss! honeymoon ;P

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye...tila & roy belom sempat honeymoon lagi ni..huhuhu..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye...tila & roy belom sempat honeymoon lagi ni..huhuhu..

pwincess AJA said...

waaah.syokkknye!akak nk g honeymoon katne neh?adekah ke serawak?teheee.;ppp

MieZa said...

wah..best2 =) ada byk honeymoon =)

Zumie said...

ehem2 saya tahu saya tahu kt mana...amek gamba bgi pada saya :)

Redbloodsnow said...

hahaha...awalnyaaaaa kan. aku lak...later lah aku pikirkan sal honeymoon nih. after married maybe kot.....

if tak honeymoon kat dlm sarawak je la...haha

e F a said...

waaa...seronok nya dah plan honeymoon siap2

[sutera kasih] said...

wahhh awlnya hehe tp ok la tu, at least hal honeymoon dh setel hehe

-eLyNhere- said...

wahhh mmg menarik la kan, nikah blom, honeymoon flight suda ditempah.. hehe.

ehem, ke manekah? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...