Saturday, December 11, 2010

this is all about food



makan. makan. makan.

pastu gomok bising. pastu kang mula la nak lompat bintang pat ploh kali sebelum tidur. pastu kang mula la tak sedar alarm berbunyi. pastu terus lambat masuk office. eh. cakap pasal sapa tah. hahahahaha.

ey korang. taw tak bosan gilo dok rumah sorang-sorang. harap-harap dapat new housemates yang okay nanti. tak yah nak best sangat pun takpe lah, janji leh berkawan ngan orang. hahaha. so lunch untuk orang kesunyian ni hari ni, nasi goes with..
sunny side up + kicap manis cap kipas udang. nyum !sup sawi + cendawan.

jadi lah kan :p sok-sok dah kahwin boleh ke laki aku terima masakan (layak ke panggil masakan weh!) gni eh ? yang, boleh ke yang kalau ada hari-hari yang pemalas masak gini je ? hehehehe

btw, semalam adalah pergi dating. yeay. kitorang dah jarang jumpa taw sekarang. sob sobs. dia busy. sob sobs. weekend kenalah cari aktiviti sendiri supaya tak meroyan di kemudian hari. hahahaha.

tengok narnia semalam. best jugak walaupun aku tak tengok narnia 2. nak kena cari ni sebab aku sumpah confused siapa itu prince caspian. apa kaitan dia dengan adik beradik tu. and mana peter and susan ha ? tolongg tolonggg peminat tegar narnia sila explain kepada daku.after the movie session, we had our mcd session ♥

sila tahu prosperity is back ! eh, ke korang dah tahu aku yang baru tahu selasa hari tu ? hahahaha. but, I'm not her big fan (read : her merujuk kepada prosperity. haha. sukak2 aku bagi sex ; saje taknak sebut melayu punya. miahahahhaha)

kitorang kan suka bertekak benda bukan-bukan. hahahaha. semalam uji kepintaran sains, pastu dah bergaduh bentuk kromosom sebenarnya X bersambung ke tidak. haha. nasib baik la ada wifi kat situ, masing-masing tak puas hati cepat-cepat google :pok. ini kromosom. hahaha. credit to here

you make me very happy syg and thanx for that ♥

happy weekend semua !

p/s instead of dating, akan berhujung minggu di rumah adik minggu ini. yeay. leh tumpang basuh baju kat sana. hahahaha.


12 comments:

Redbloodsnow said...

adee...tgk telur ko tuh aku jd mencari telur goreng gak weh...adoiyaiii

nyna said...

tolonglah jgn buat aku jeles dengan dating.nangis kang!
haha

awk ngn abg iim tu mmg.
:P

sweethOneY said...

zie - ahahaha. telur sodap kannn. tp yang, aku xde telur laa. wakakakkakakaka !

nina - haha. mna de g dating. kan aku ckp dh jarang g dating. sob sobs :p bukan aku la. dia tu yg ske gaduh. hahaha

atty's said...

kty kalo dpt telur mata kerbau , kicap nasi panas..lepastu cili potong..fuh leh nangis..

Rara Nasiha said...

omg, sedapnya makanan2 tu. lapar dah ni. :)

~dARlee zURiS~ said...

boleh aje.iim tu mesti mkn apa pun tak kisah asalkan isteri tersayang yg masak.kan kannn???
;)

p R i n c E S s _ N said...

prosperity is back..?? ok..time kasih ats info anda...mau terjah mcd secepatt mungkin...hihihi

nanonano said...

awat smpai nk nompang2 basuh baju kt umah org tuhh??
huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

sedapnyer yang..nak sikit... =0

Awangku Johan said...

folo blog kamu ya..
mai la folo blog saya ek

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam jalan2 tuan belog!,
rasa nak makan mekdi jap g.. huhu~


yours
SH

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

terliur tengok telo mata tu..
terliur tengok curly fries McD tu..
dah la tengah lapar ni.. tak dinner lagi =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...