Wednesday, December 15, 2010

orang pakai dress, dia pun nakkkkk jugak

hai ! *sambil memberi senyuman pondan

haha. first time pakai dress ni setelah dah berapa bulan duduk diam je dalam beg balik kampung sebab berazam taknak pakai dia sebab rasa dia buruk tapi tiba-tiba nampak adik pakai jadi keyakinan diri pun datang, lalu mencuba menyarung dress oren ini di badan. *fuh, senapas !

taknak cakap banyak lah. memang nak tunjuk orang jakun baru pertama kali pakai dress ni je :pada okay ?


11 comments:

nyna said...

haha.
see yang penting kene yakin.
wah berjaya aku mempengaruhi awak kan :P

masshie mastura said...

ur dress nice la :)

chik star said...

lawa la izza.
siyes taktipu.
nmpk ayu je.
mung kn tinggi, sesuai sgt.
pas ni pakai selalu.
mesti en.tunang mu ske.
hihi

Cik Buya said...

ok la tu. cantik ape. hihi org pun ade tp belum nak pakai g klas lagi. hihihi

..DaK KeCiK.. said...

Perfect n Comel..
Sumpah!!

p R i n c E S s _ N said...

hohoho...aku pon br pkai wehh...bli same2 gn ko ritu..sgtt selesa kan..mau bli lg..!!

Erina Asmawani said...

okayyyyyy :)

Redbloodsnow said...

lawa lah yang ko pakai. ko tinggi, pakai je ape kompom sesuai n vogue taw.

aku pun teringin gak nk pakai dress. tp x brani...x konpiden dress sesuai kat bdn...haha

PinQib said...

masuk jer.
padan sangat.. hhe

Gaduh MANJA! | How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment

~dARlee zURiS~ said...

ok lah.
phewitttt!!!

Zumie said...

nice bebeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...