Friday, November 12, 2010

interview paling sempoi aku pernah pergi

dari pengalaman aku mencari kerja, pergi temuduga semua tu (ceh, macam banyak sangat interview dia dah pergi. ini kali ketiga. miahahahahaa)

ha, semula.

dari pengalaman aku mencari kerja, pergi temuduga semua tu.. temuduga semalam adalah paling sempoi ! meet up after office hour dekat area ampang point. BAKAL boss bawak pergi dinner dekat restoran korea.
dan suasana interview sangat comel. memerlukan translator kerana aku tak pandai cakap korea. boss pulak tak pandai cakap english. melayu lagi lah kan. hehe.

eh. tak sempat nak cerita panjang lah. tata.


6 comments:

Redbloodsnow said...

whoaaa yunk! baru 1st time aku dgr org gi interview kat restaurant taw..hikss

dah ler tuh siap ade translator lak. cute! hehehe

nanonano said...

perghhh wlaupun xley nk borak scr direct,
tp sumpah sporting ar bos tu,
siap ley ajak soru skali, hehe bes2,

p R i n c E S s _ N said...

wut?? interview & having dinner skali...sempoi beb...ok x??

Liquid said...

fuisyoo.. cm shedapp jek sume tu uhu

atty's said...

semangat, kty nak baca..what next..

Nem0 o0h Nem0 said...

mmbr2 aku mostly kalo g intvw ngn compny jepun @ korea mmg cmni suka intvw kt restrnt.. =)
best la smbil mkn smbil intvw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...