Sunday, September 5, 2010

menu berbuka hari ini

boring gila hari neh. tak tahu nak buat apa. tengok tv pun dah tak ada cerita best. sudahnya pukul 4 lebih aku dah masuk dapur. kalau hari minggu, aku memang lagi suka memasak sebab satu hari duduk rumah aje, malas nak turun pergi bazar semata-mata nak beli lauk. pukul 5.30 dah siap masak. dah terkebil-kebil tak tahu nak buat apa pulak. mungkin lepas ini aku akan mengemop lantai dan mencuci toilet pulak.

by the way, menu berbuka untuk hari ini. simple aje untuk orang bujang neh kan. lain la kalau dah ada laki, kena la tanya beliau dulu nak makan apa kan ( entah-entah dah kawen nanti pun menunya lebih kurang ini juga :P )
sup bayam. semalam makan sup bayam, hari neh sup bayam lagi. takpe, selalu makan bayam, nanti mesti jadi kuat macam popeye the sailorman, puttt puttttt.. HAHA. tak reti nak buat sound effect dia, macam bunyi kentut aje tu. :Pdan ayam goreng cincai. haha. aku memang suka masak jenis macam neh, tapi tak tahu nak bagi nama apa. yang hari neh punya belum tahu sedap ke tidak sebab belum waktu berbuka, tapi mengikut pengalaman memasak sebelum ini, memang sedap :P

okay, aku nak pergi mengemop lantai pula. bye~bye for now.



6 comments:

Rashid said...

putt puttttt.. hahaha!!! gelak je saya.. lain macam je bunyi tu.. ishhh.. hilang selera saya makan ni..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ko buka gn rumate ke sesorg yunk..??

sweethOneY said...

rashid - haha :P ala.. janganla ilang selera makan pula :P hehehe. tp dapat bayangkan kannn bunyi dia cane? heheh

ayein - buka berdua ngan housemate aku yang

~dARlee zURiS~ said...

haa..lantai rumah saya belum mop lagi
takde keje kan??
lalala ;P

Mr Noble said...

bagusnya rajin masak & kemas rumah :D

atty's said...

bagusnya izza ..rajin masak sendiri ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...