Thursday, August 19, 2010

TETTT !!

apa perasaannya kalau emak tiba-tiba call waktu tengah hari. lepas tu terjadinya perbualan berikut..

yong dengan boyfriend okay tak ?

Err.. okay mak ! kenapa ?

ooo, mak tanya je. kalau okay, baguslah. semalam makcik Y datang rumah, tanya pasal yong.err.. gigit jari, garu kepala sudah !

tanya apa pulak nehhhhh..

ala, tanya-tanya lah.. nak kenalkan dengan anak jiran dia.

okay, okay.. dah dah ! takat tu je boleh citer kat sini ;p

eh awak ! ye, awak lah.. tak payah nak pandang kiri kanan pulak, saya cakap dengan awak neh. cepat-cepat lah datang umah kite ye :)


9 comments:

Mr Noble said...

haha! soalan cepu emas tu :D

Zumie said...

bhahahaa...kepada awak sile2 la cpt..
psss..muke ko ni nk kene penampo ke yang kahkah..

nanonano said...

yea yeay yeay!!
xsbr dah nk mkn ns minyak..
xkesah la dgn ank jiran macik tu ke..
dgn sape pun,
(jgn mare ye encik boipren...sape suruh lmbat ngat msuk minang :p)

~dARlee zURiS~ said...

hahaaa
habis ar...habis ar.
;P

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe..pas ni turn izza lah pulak ekkk...=)

sweethOneY said...

mr noble - hehe. taw takpe. tataw den nak menjawabnya

zue - mintak pelempang dr ko je yang. saya sudi. hahahaa

nano - haa.. mu igt ek. kenduri aku mu WAJIB datang. kalau tak meroyannnnnnnnnnn. haha. mu jangan, iim dah semangat tu :P

akak zuris - hehe.. ayokkk !!

tilla - kasik can tilla lepas dulu :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

"awak"...cepatlaa anta rombongn seri kembangn ke kuala kangsar...

Nem0 o0h Nem0 said...

tk lama lagi la tu kn?hehe

Redbloodsnow said...

HAHAHA...TUH RUPERNYER NIAT DISEBALIK SOKLAN CEPU MAS TUH TD EK YANG.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...