Monday, August 23, 2010

kami berjumpa dan bermesra

ini update panas dari oven neh ataupun boleh dikatakan segar dari ladang :) jarang-jarang terjadi kebelakangan ini aku nak update secara cepat dan pantas. hihi. maklumlah, blogger tak tegar sudah. hehehe

hari neh, I've been a naughty girl. pemalas takmau pergi masuk kerja. boleh gitu ? BOLEH. dapatkan mc dengan segera. sila jangan ikut tabiat buruk ini. eh, tapi kejadian ini juga sangat jarang-jarang berlaku okeh ! ( haha. defend diri sendiri ) harap-harap boss tidak baca blog :P

hari yang indah, bermalas-malasan aje di atas katil. serupa orang takde kerja :P

lepas itu, petang sikit terus gerak ke The Mines untuk berbuka puasa session with my girlfriend. awak ! lama sungguh tak jumpa awak neh :)punyalah susah nak decide nak makan dekat mana. tu lah dia ! kalau dengan boyfriend masing-masing buat nganga aje kan, boyfriend yang kena decide. sekarang sendiri kena pilih tempat makan pun mau pening kepala ka ? hahaha.akhirnya ini menjadi pilihan kami. nando's :)yummeyhhhhh !!!! saya pilih lemon & herb kerana tidak tahan kepedasan ( biasanya makan memang nak pedas aje, tapi pedas di nando's neh lain macam sikit :P ). girlfriend saya hebat kerana beliau pilih EXTRA HOT peri-peri~ syabas betehhh ! :P

eh~ maaf kalau korang baca entry neh di waktu sedang berpuasa. hihi. bawak bersabar.. Allah bersama hamba-Nya yang bersabar. ecehhh ;Pnah ! sebagai gadis penutup entry. gadis mata sepet sebelah :( mata kananku seperti ada masalah, asyik merah aje. tapi dah makin kurang dah sekarang neh.

+ tadi kata entry panas dari oven kan. HUH ! dah kurang panas dah pun, suam-suam kuku dah neh. apa taknya, nak upload gambar pun aku rasa dekat 2 jam pun masih tak boleh. dem you berukband tak pergi sekolah !

- title entry taknak kalah. hihihi. tata titi tutu.

9 comments:

pwincess AJA said...

ishqqqq.jelesh!majuk!;ppp

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lame gilerr aku x g mines...beshnyerr dpt mkn..aku ni selera nan ado..wuaa..

~dARlee zURiS~ said...

laa..asal tak ckp tak keje?akak ada kat kl smlm.kalu tak...leh beramah mesra gak.lalalaa ;P

nanonano said...

kite??
bile pulak nk buke same2,
huhu..
ok xpe xtrliur,
sbb baru lepas belasah beskut skotak, heh.
:p

PutRee SeJiNjaNg said...

uuwwwwaaa...sedap tu yunk..terliur aku ni..

..DaK KeCiK.. said...

dear,laparrrrrrrrrr ni..


ps;cantik lense,wane per tu dear?

Redbloodsnow said...

LAME KAN X TGK KO KUAR NGAN ZUE. NGAN AKU LAGIKKK LA LAME KAN..HIKSS. AKU HONEYMOON KARANG...KOMPOM AKU GI KL YANG. INSYA'ALLAH

RINDU AKU KAT KO..MWAH

sweethOneY said...

aja - jelesss mai datang cini :P

ayein - tu lah, aku pun lama tak pegi mines.. kitorang decide mines senang, tongah2 :P

akak zuris - alaaa akak tuuuu.. memang lah dia ! takkan tiba2 je hr isnin nak msg akak bgtaw tak kije ? :P

nano - mu tu aku suh datang KL takmo.. tah2 sampai si kenit masuk sekolah pun anti tak dapat jumpa lg :(

oiii.. tak pose !!!!

tilla - ehe.. makan ms betul2 lapar lg sedap yang

linda - hehe.. pose tak neh ? kaler hazel.. ke honey ek. lupe dah. hehehe. minat ?

zie - tu la.. klo ngan enko tu tak payah citer la syg oi.. lamaaaaaa gilaaa tak jumpa. rindu aku ngan ko !

Zumie said...

oh damn..i love you..terjelas lesbo ni syg ahahhaa...

thnx jumpe sya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...