Thursday, July 29, 2010

movie review

okay~ movie review for this week.

*sorcerer's apprentice*

hehe. biasalah, zaman-zaman bercinta neh lah yang rajin pergi tengok movie. esok-esok dah kawen, entah dia nak ajak pergi lagi ke tidak. haha. syg, dah kawen nanti rajin bawak saya tengok movie lagi tak? ;p

cerita neh. aku ratekan 4 bintang. dari 5. hehe. pada pendapat aku, cerita neh best je. kalau korang rasa tak best, itu korang punya suka. hahahaha ;p eh, main gurau kasar pulak dia. gurau lah!

jalan cerita yang ringan. straight to the point. dan memang banyak mengarut pun. hahaha. sebelum tengok pun dah taw, cerita neh confirm banyak mengarut. kata cerita Disney kan. tapi i like Disney movie :D

kalau nak compare dengan movie yang kitorang tengok minggu lepas, inception. memang bukan di tahap yang sama lah kan. satu cerita ringan, satu lagi berat. tapi yang penting, dua-dua best!

so, siapa suka cerita yang simple.. tak peningkan otak, boleh rileks aje tengok. sila lah tonton sorcerer's apprentice!

:)

6 comments:

Cik Buya said...

baru tengok semalam.. nak review gak pasal citer ni.. kekeke

Mr Noble said...

zaman kawin ok lagi, ada la tgk wayang. semenjak masuk zaman dah ada anak ni, i tak penah lagi tgk wayang.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh ko..da jadik pengulas muvee skg..gud2..

~dARlee zURiS~ said...

dah kawen ar lagi best tengok wayang.buat wayang pun besttt...ahahaaa ;P
tp ti bila dah ada baby...waaaaaaa..rindunya nak tengok wayang!huhuu..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah dah nengok mivie ni ekkk...aku nak nengok gak arr...

Redbloodsnow said...

AKU SUME MUVI AKU X TGK. ECLIPSE PUN AKU X NYEMPAT TGK..NYAMPAHH :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...