Saturday, March 13, 2010

kota lampu

waaaaaaaaaaaarrghhh, ngantuk! tidur kul 4 pagi semalam, gara gara tengok citer killer instict. hihi. best. :) bangun lambat pun still badan penat, terlebih tidur la kot ;p

minggu neh boleh dikatakan minggu yang rajin melayan kehendak adik adik. budak sakit gigi neh nak makan bubur ayam. aku yang macam baik hati pun layan je la. untung heh ada kakak neh? aku nak kakakkkk jugak!!!!!

semalam pegi shah alam. melawat ngah dengan nyna. ahaks, macam dekat hostel zaman sekolah pulak datang melawat ;p dah macam gathering apa je. aku of course la dengan incik boifren. ngah pun nak ajak boifren dia join. nyna je ala ala sedih la konon sorang sorang. ahahaha. pastu dah amik nyna kat uitm, tunggu ngah dengan boifren dia sampai kat kfc seksyen 7. sekali boifren dia pemalu takmo datang lak. boifren nyna lak berani datang. miahahaha. ops, luqman baca blog aku ke na? hihi. takpe ngah, aku kan ada menemankan awak ^_^

lepas tu for the first time, kitorang pergi i-city. jakun kejap di situ. waaahhhh. kagum. kagum. kagum. sakit mata dengan lampu. ahahaha.mula mula blur apakah itu I-city. apa tu? nama bangunan ke? nama tempat ke? bukan. bukan. bukan tak taw kewujudan i-city sebagai tempat melepak. tapi tak taw apa yang ada di sana? itu yang saya pergi chekidauttttt. ahahahahajakun ah. masing masing tak plan nak pergi i-city pun. nyna harap je ada camera besar gabak, bawaknya idak. kalau tak selalu tu, usung je ke mana mana. ahaha, yer nyna, aku paham kamera tu mida pinjam ;p bluwek. digicam aku time tu jugak lah nak habis battery. nasib baik lah ada i-phone incik boifren, walaupun gambar ala ala mensedihkan sebab phone tu takde flash. ahahahahhaha. janji ado, tak gitu? ;pmain nyuruk nyuruk kat christmas tree ❤nyna dan akim. muka akim blur sebab tak boleh tayang boifren orang kat blog kita woh. hahaha. pergi check blog nyna sendiri ;psi solo pada malam itu. hik. tapi malam tu je. tapi aku kakak yang baik lah, mana membiarkan adik keseorangan ;p

okay, itu je update. kesimpulan aku, lain kali kalau pergi i-city.. bawak camera best best, barulah masyuk. hiks. sapa tak pergi lagi, boleh pergi. mesti kagum dengan lampu lampu. ahahaa.

p/s mirah jangan nak jealous. awak kan jauh. lain kali awk dtg KL, aku bawak la jalan jalan hokay? ^_^

7 comments:

nyna said...

hahahha.
tak boleh bla g blurkan gambar luqman tu.
miahhaha.

Erina Asmawani said...

yunk..akhirnya sampai gak fradoo eh..mekasey, tp tula..x dpt kite bertemu..kena kuarantin. huu..next time kite jumpe k.bestkan i-city..ena slalu g sini, tpkan..kalo rasa malam cntik, izza try g pagi pulak..lg super duper cantik..cam alice in wonderland ;)

zati tarhizi said...

mari mari kite pegi tgok belon panas lak. haha

riena said...

riena dh pegi sna tp siang,,xde lampu2 semua,,rupanya mlm lagi cantikkkkk...jelesssnyaa..rugi la p pagi....

riena said...

riena dh pegi sna tp siang,,xde lampu2 semua,,rupanya mlm lagi cantikkkkk...jelesssnyaa..rugi la p pagi....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku g i-city ni aritu time new year...agak besh laa..x saba tggu die up..up..upgrade lg..mst cantek..

Zumie said...

bestnye ade lagi tak lampu2 neh cyg?
jom g ngn aku:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...