Thursday, January 28, 2010

hati melompat-lompat

Saya sedang happy berbunga-bunga hati. hiks

first, malam neh dinner dengan kekasih hati kecintaan kesayangan saya.

second, berjaya makan cucuk-cucuk kat bandar tun hussein onn. zatil dear, teori you tak berapa mengena. diorang memang ada dekat situ hari-hari cuma hari tu takde sebab ada event. hati memang sangat gembira ;D thank you sayang. oh, btw. sangat lupa nak ambil gambar sebab hati melompat-lompat di dalam tadi. gila, benda kecik begini je dah buat aku happy hahaha. nama cucuk-cucuk tu, iman hot dip. err.. aku tak taw sama ada korang paham ke tak bila aku sebut cucuk-cucuk tu. tapi bendanya ialah macam steamboat ataupun satay celup. depan mcd tun hussein onn itu serious sedap. sila try.

third, hari neh telah menjadi seorang yang perajin. gegar dapur.hik hik.
kekasih hati sangat suka. ;D quote from facebook, i love to cook especially for the love one.. i love you sayang ;P bluweksss.

gdnite :)

7 comments:

nanonano said...

Akhirnya bb xmleleh air liur da eh? Huhu
Mu msk pe tu yg? Butter prawn meh? Aku ni tgk kt nset je,gmbr kcik,xnampk sgt,sedey, huhu
Tp nmpk sdp ar, lapo lak aku tetengah mlm neh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...t ley bwk aku mkn cucuk2 tu beb..

~dARlee zURiS~ said...

eheemmm..
kenyang perut iim slalu dpt isteri rajin masak nih.

atty's said...

sedapnya ..ni mesti terbawa dalam mimpi.terbayang2..

lily lotus said...

happy weekend :)

sweethOneY said...

nano - cit. mu patut syukur tak napok sgt. kang mu ngidam satu hal plak kan. hihi.

ayein - jom beb.. dokek je.. layannn

akak zuris - hehe. kenyang xpe. jgn tambah muncet udahla. haha

akak atty - hehe. tu kena tny dia

akak lily - happy weekend too

░♥si lampu neon♥░ said...

wowww nak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...