Sunday, December 20, 2009

Hye. Already in KL. So, say Heeeeeeeeeeeelo KL!! ;D Super damn tired, kerja aku tidur aje dua tiga hari ni. Went to KL dengan adik aku sebagai peneman dan tukang menolong aku berpindah. Hehe. Oh, fyi.. I'm staying in Bandar Tasik Selatan. So, marilah roger saya wahai rakan-rakan di KL :)

Tomorrow will be my first day at work. Saya nervous. Dari rumah ke office cuma 10 minit memandu dengan anggapan jalan adalah tidak sesak. Tapi mana mungkin Taman Connaught tak sesak kan.. So, esok langkah selamat.. kena keluar awal sejam kot? Jangan taktaw, Mr Boyfriend bawak aku hafal jalan sampai 5 kali tawaf dari Bandar Tasik Selatan - Taman Connaught. Pukul 2 pagi okay. Kesian adik aku sampai tertidur-tidur kat backseat. Hehe. Dia dah naik bosan katanya duk tengok jalan yang sama dari tadi.. Mana taknya pukul 2 pagi duk menghafal jalan. Sampai KL pun pukul 11 lebih. Lepas tu angkut barang semua lagi. Penat betul pindah rumah ni. But, thanx God so far housemates aku adalah okay. Memang too early untuk judge orang.. Ahh. Janji aku tak kacau diorang, diorang tak kacau aku sudah :)

Btw, aku terbawak charger Cik Nyna datang KL. Matilah aku kena marah dengan beliau :( Jangan marah saya.. :( Nanti weekend aku balik, aku bagi balik ek :D Tak baik ah marah-marah, nanti kedut timbul kat muka, pakai clean n clear pun tak berkesan. Hehehe. Maaf ye adik.

Okay. Rasanya itu aje ucapan untuk hari ini kot. Later update lagi. Oh, ini pun online menggunakan ihsan Wifi KL. Kenapalah area rumah aku tak dapat Wifi KL ek? Cis..

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

area wifi KL blah mane je wehh..cian aku x to...

Erina Asmawani said...

gudluck yunk for tomorrow. Hope semua berjalan lancar..yg penting namo sesat2 k ;)

miss juju said...

tasik selatan??? so ko keje kat cannaught jer la...
aku kat sri permaisuri.terlalu dekat tu..
pape roger2 la aku

lily lotus said...

happy working ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...