Wednesday, November 4, 2009

Happy birthday sayang!

Hari ni birthday my sayang.. Kesian beliau duk tunggu saya sampai tertidur semalam. Sebab semalam ada post mortem Talent Day meeting. Frust gila bila call, beliau tak angkat.. Tapi tak peduli, taknak give up.. Call jugak, tah berapa kali tah.. Almost 20 times I tried.. Sampai hujung hujung tak sedar air mata meleleh kat pipi. Hahahaha. Sebab frust sangat, lepas tu sedih..

Aku berusaha postkan hadiah untuk beliau hari Isnin sebab nak hadiah tu sampai semalam. So bolehlah bukak hadiah tu tengah malam semalam. Hihi, jiwang je bunyinya ;P. Bluweks! Memang beliau tunggu aku habis meeting semalam, tapi dah lambat sangat habis.. Dekat pukul 1 pagi baru habis.

Tapi..

At last, aku berjaya jugak bangunkan beliau :')

Mula mula ada la drama sentap menyentap kejap. Aku ni biasalah, masa belum dapat reach dia lagi.. Rasa bersalah sangat sebab buatkan beliau menunggu sampai terlelap. Tapi bila dah dapat, aku pulak nak merajuk sebab dia terlelap ;D Hihi.. Why are girls so complicated? ;p

Sorry ye sayang Za duk melalut merepek apatah semalam..Sayang,

Happy birthday to you..
You know that I love you..
Happy birthday to you..
Thanx God I have you!

Happy birthday sayang,

I hope you like that adorable things inside the box :)

11 comments:

MiSZuE said...

HAPPY BFDAY IM~
yang ker 25/26 ???

hehee..may god bless u

biasala yang girl memang gitu nk wat cmner ahaha..

psssssssssssttt sweetnye wish ko tu lalalal~

Erina Asmawani said...

aloloh comeynye dia smpai termenangis tak dapt ckp ngan syg dia..hehe..eppy beday tuk syg izza tu, cpat2 masuk minang izza ;p

p/s: beday ena ngan dia beza sehari la..ena esok..lalala~

Shafie said...

heppi besday utk dia :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday iim...

~dARlee zURiS~ said...

hepi besday gak ye sayang
;)

ezaty said...

happy beday jugak sayang..
hahahhahah :P

bunga ;D said...

comel jer...=D

joegrimjow said...

appy bestday jugak!!!

Nem0 o0h Nem0 said...

lelaki lg ssh nk fhm..hehe

pmpuan biasa la dah mmg di lahirkan ngada2.. =P

happy belated besdy kat syg awak tu.. =]

sweethOneY said...

zue - hehe.. yg ke 25 yang.. tua dah laki ku itu :P

aku taw. ko pun pangai sama cam aku gak kan :P

ena - hehe.. comel pe yang.. huduh je nak nangis2 sebab kecik ;p

oh ek??? happy birthday!!!!!

shaf - time kasehh

ayein - tq babeee

kak zuris - hehe.. time kaseh sygg

zaty - hehehee.. budak bawah umur niiiiii

bunga - hehe.. apa yg comel? nama bunga sungguh comel ;D

joe - hehe.. tq tq

nemo - tu la.. pompuan mmg ada sket ske ngada2 kan.. ;p

tp laki pun sama gakkk

Redbloodsnow said...

ooo buffday ur sayang ea. happy buffday I*** hehehe


:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...