Saturday, October 31, 2009

Khamis lepas, kitorang buat surprise party untuk our trainer. Nama kena rahsia kot ;PNi lah dia trainer yang memang best + sporting. Ajar kitorang sebut perkataan dengan betul, pronounciation + stress yang betul. Rasanya memang ada improvement sepanjang 2 minggu masuk kelas beliau ni :)Thank you Sir :). Cappucino Almond cake. Sedap weh.. tapi dapat makan sikit je. Sob3 ;P. Takpe takpe, sebab aku sekarang tengah diet ;P30 orang dalam group 7.

Semalam pulak, ada Talent Day event. So, hari ni memang aku nak duduk bilik rehat je. Penat sangat dah kot minggu ni. Semalam gila punya penat, pukul 9.30 dah masuk tidur :).Spot my Opai in this picture ;P. Hihi. Gatai Opai tu kan, nak jadi pelakon pulak dia sekarang. Habis la ternoda dia, ramai dah peluk peluk dia semalam.. ;P

Yanggggg, I miss u :(

2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoho...tempek pics manyak2..x puas...

Redbloodsnow said...

meriahnya korg celebrate tuh. kek tuh sgt nangis. nk cket :0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...