Friday, October 16, 2009

Thanx God it's Friday!

Today is Friday :)
Friday means holiday!
Hip hip hooraayyy!

Yeay!!

Pagi tadi ada kuliah subuh pukul 5.45.. Tapi tak pegi pun.. Ngantukkkkkkk ar~ Tapi next week mesti nak pergi jugak :) dah niat ni.. kalau tak balik rumah la.. Hehe

Lepas tu, hari ni kan ke cuti. Tapi ingat suka suka je GEMS ni nak kasik kitorang berehat rehat? Nan adoooooo~ ada value talk tadi, nasib baik cuma 2 jam je.. dari pukul 9 sampai 11 pagi.. Itupun tataw lah tah berapa kali menguap.. Gila kentang punya ngantuk. Sebab speaker tu kurang menarik perhatian lah.. semua orang pun macam bosan je. Ke orang buat muka protes sebab dahla weekend aktiviti penuh dari pagi sampai malam.. Then weekend pun amik masa gak? Tskk~

Tapi takpe, esok memang betul betul off day :)

Hari ni kitorang semua buat aktiviti yang menyihatkan badan :) Kitorang tu sapa sapa yang tak balik rumah lah. Ramai gak yang balik lepas habis value talk tadi. Minggu ni aku malas nak balik sebab nak dapatkan rehat yang cukup.. kalau balik, badan penat.. minggu depan pulak baru balik :)

Ha! petang tadi kitorang buat tarian poco poco. Sapa sini suka poco poco???????

Saya sukaa!!!! ;D

walaupun nampak poco poco tu macam simple je kan.. tapi try buat sampai lagu tu habis, berpeluh dengan hebatnya.. hahaha.. seronok sebab berpeluh~ lama kot tak buat outdoor activity.. asyik lah duk terperap dalam aircond 24 jam...

Selamat hari minggu semua! :)




2 comments:

chipsmore said...

poco poco?? dah lama x poco poco..hehe ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoho..poco2 sgttt besh r...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...