Sunday, October 4, 2009

Pulang Ke Kota


Hari Ahad~ followed my sweetheart back to KL. Bukan berdua aje ye, dengan Kakngah dan Nyna sekali. Bonet penuh dengan beg dan barang makanan. Betul betul rasa macam baru balik dari kampung macam suami isteri. Miahahahaha ;D

Masa itu akan tiba juga nanti. La la la ;DPlan nak gerak dari rumah dalam pukul 11 pagi. Alih alih pukul 3 baru gerak. Sampai Shah Alam pukul 6 lebih, hantar Kakngah dengan Nyna. Lepas tu pergi makan, terus pergi PJ. Aku stayed dekat rumah GG. Hihi, consider rumah la kan dear?

Erm, ni semua update auto publish taw~ dah tak terkejar aku banyak sangat stories ni. Tapi tetap mau update. Mana boleh skip, kenangan aku tu :)










3 comments:

Gg said...

a'ah, consider rumah la tu.. ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sesekaLi feeL hubby & wife sgtt besh kann yunk...

Redbloodsnow said...

hehehe...terase cam suami isteri ek..hikss. a'ah the time will come gak one day nnti

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...