Sunday, October 4, 2009

I Love..

...to spend time with them, precious time :)

Selasa hari tu, 29 Sept (habislah semua kena letak tarikh, kalau tak nanti aku lupa..) keluar dengan Gg dengan Zatil. Malam before tu, aku tidur rumah Zatil. Plannya kitorang nak pergi karaoke.. Wiwiiitt!! ;D
Girls~ I'm ready to go! ;D

Booking Redbox kat Sogo pukul 2. Tapi aku dengan Zatil adalah ketinggalan train. Parking je kereta kat Serdang tu, elok je nampak train tu gerak. Hahahampeh betul lahhh!! Dah la next train tiba sejam kemudian. Mula mula ingatkan board tu menipu okay. Rupanya sumpah dia tak tipu. The next train adalah sejam yang berikutnya. Grrr!

Jadinya, cancel booking pukul 2. Booking pukul 4 pulak. Lagipun masing masing tak lunch lagi. Kitorang makan kat Nando's memandangkan Zatil tu ha craving nak Nando's. Sementara kat Malaysia ni, baik bagi je apa apa yang dia craving tu. Kekeke.. (Alamak! I forgot, she's leaving tomorrow!)My peri-o-meter is HOT :)My favorite :)Goofing around! Woot~Woot ;D

Mementang amik bottomless lemon tea, kitorang telah mentopup air tu sampai 5-6 kali kot.. Sian waiter asyik kena panggil je. Lain kali letak dispenser machine kat luar, kan lagi sonang..

Okay, then we are off to Redbox. Booked for a small room for 3 pax. Sekali dia bagi bilik bagak gila. Macam untuk 10 orang okay. Sebabnya bilik yang kitorang booking tu diorang dah bagi orang lain, so terpaksalah ganti. Woohooo! Nasib kitorang memang baik ;DObviously I'm just pretending ;p Bluwek!Sengal pose for you!See! How big is the room ;D Flat screen tv babe.. Hihi. Eh, korang kata aku jakun ke? Haha. Suka hati ai lah.. ;p Actually ni first time aku karaoke kat Redbox. Itupun Gg yang ajak, dia yang selalu pergi. Haruslah menjakun lebih okay. Nak nak pulak booked bilik kecik, tiba tiba dapat bilik besar siap leh ko nak guling guling joget goyang inul pun bulihhhh.. Mintak tolong Redbox staff amikkan picture ;D Ada gak pic bertiga.Notice that dalam semua gambar kat Redbox, aku duk pegang mic je. Haha. Acting lebih, padahal menyanyinya tak galak sangat pun. Eh, ada free drinks and kerepek sekali la rupanya kat sini. Sekali lagi saya menjakun.

Dahla tu, taw tak berapa yang kitorang bayar untuk semua ni? RM 27 for 3 hours, got free drinks and jajan, also got free voucher another 1 hour kat Redbox tapi tak redeem lagi.. Basically sorang bayar lebih kurang RM9.20. I'm a one happy customer now~ ;D La la la

Gg, jom pergi lagik!! ;D Zatil, sorry dear.. You dah nak balik esok kan.. Takecare urself ye! Love both of you <3








2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku x pnh d redbox..rmai kate ctu sgtttt bebaoi nk karox..jd mbrship ag besh...

Redbloodsnow said...

aritu kite x sempat nk karok sama² kan :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...