Monday, October 19, 2009

Pencarian berjaya, pembelian gagal

Haha. Apa jadah tajuk macam tu ekk?

Sapa paham? Sapaa??? Angkat tangan cepat sapa yang paham?? Ha.. tu penghuni bilik 112 tu sengih sengih tu rasanya macam paham dah kot maksud tajuk ni ek?? Hahahahaha ;P

Malam ni telah membuat aktiviti "Mari ke Tesco untuk membeli air mineral". Hahaha.. Engkau keluar pakai cantik cantik (cantik kah?), make up light light, menempuh perjalanan selama lebih kurang 25 minit, mempertaruhkan nyawa kerana driver bawak laju.. (haha, gurau je.. gurau okay ;P) semata mata untuk 5.5 liter air mineral?? Bunyinya macam kesian je cerita engkau ni t_t.

Err~ Malas lah nak putar belit lama lama ;P. Citer terus sampai ke tempat yang dituju aje lah. Actually malam ni keluar, tujuan utama ; membeli barang barang untuk decorate our office. Tujuan tak berapa nak utama ; beli old town white coffee.. hahaha.. ;P

Tapi pembelian barang nak hias office tak kesampaian. Apsal kedai alat tulis tu tutup cepat sangat ha? Baru pukul 9.15 kotttttt.. Grrr~ akhirnya tujuan tak berapa nak utama tu pulak yang tercapai ;P. (macam dari tadi ulang ayat yang sama je.. haha.)

Sebagai penutup tulisan cincai takde kualiti ni, mari saksikan tayangan bergambar.Muka penulis 1.Muka penulis 2. Pipi dah macam muffin, sumpah geram tiap kali tengok cermin. :(

Dah.. dah. Dah lewat malam dah ni. Time to sleep ;D

Goodnite darlin'!!!!



9 comments:

MiSZuE said...

arghhh rindus

comell jek ko yg walaopn pipi muffin ko kate hehe

ezaty said...

ahhaha
guna webcam je ea
kasihann.nak fon baru?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

muke aku pon da cm muffin...napsu makan cm besh lak kann..

Erina Asmawani said...

takpe yunk, muffin gebu & cedap dimakan ;)

lily lotus said...

itu tandanya hati yg sedang gumbira ;)

Shafie said...

da makin cumel za..hehe
lama tak tgk :P

laa awal pulak kedai tu tutup ek..
hajat tak kesampaian r tu.

chik star said...

mne mane muffin?
xder pon.
hihi

sweethOneY said...

zue - rindusssss kamu juga yanggg..pp makin bulat yang :(

zaty - amboi.. innocent gila bunyi ayat ko.. nak kasik fon baru ke? lalala

ayein - tu la.. nak2 lagi duk sini penat, sik mkn je

ena - hehee.. itu muffin betul yang :P

kak lily - hehehe.. betul gak tu :P

shafie - amboi2.. ada2 je shaf ni. .hehehe.. apsal lama x dtg.. dah xmo kwn ek :(

kak as - tu ha.. muffin besau lagi tu.. :P

Redbloodsnow said...

hahaha..giler gagah tueee nk pi beli air mineral tuh ek...hikhk

suke pic ko yg last tuh. nak wat pic camtuh gak ah nnti :P bluekss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...