Wednesday, September 23, 2009

Raya Pertama

Assalamualaikum semua~ Dah ada orang ke belum neh? Ke semua sibuk cuti beraya lagi? Raya kan sebulan.. Teheehe ;p

Punyalah payah nak start enjin update blog neh ;D Nak tulis apa pun macam dah tak reti..

Korang punya baju raya warna apa tahun neh? Family aku takde tema tema neh. Semua bebas. Pagi raya aku pakai baju kaler maroon. Kes sadis baju raya aku siap pagi pukul 7 pagi di hari raya. Takde de malam tu nak try baju raya, siap iron semua ke apa.. Takpelah, itu pun nasib baik ada, ye tak?Tema ; Saya dan baju maroon saya.Adik beradik aku ramai perempuan. 5 perempuan, 1 lelaki.Gambar family yang tak cukup korum. Arip awal awal lagi dah hilang pergi beraya dengan kawan kawan dia. Jemputlah datang beraya di rumah saya ye kawan kawan. Sapa nak datang, call dulu ;D

Akhir kata ;

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI!!!











4 comments:

joegrimjow said...

wahaaa
nak datang umah
camne nak call?
hee

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...red sweethoney...voley ka?? aduss...btl2 last minute bj ko...sabau jekk..

Shafie said...

kalau dpt brya kt ctu kn best :p

wah tu adik beradik za ey..

laju tul arip tu g beraya..haha

btw cantik maroon :D

MiSZuE said...

nak raya!
no phone plis heee

mish u yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...