Tuesday, August 11, 2009

oh puding roti~

perasan tak shout out aku tepi tuh??
alaa.. yang ada monkey tergedik-gedik menangis itu?
hahaha.. craving for puding roti katanya kannn
berkat usaha yang gigih dan keazaman yang tinggi
akhirnya berjaya menghasilkan puding roti *mata berkaca-kaca tanda terharu ;p
lepas neh takdelah memekak-mekak nak puding roti lagik
kempunan sudah dilepaskan.. hihi

zaty~ ibu buat puding roti dak hari neh?
ngeh ngeh ngehhhh ;p

pasnih kalau mood ada rajin sikit,
aku update resepi dia.. walaupun takde sapa tanya.. ikut suka lah nak update jugak! (haha, emo tak tentu pasal.. lempang kang tahulah!)

jom makan puding roti + ice cream..
layannnnnnnn






8 comments:

MiSZuE said...

walawehhhh melelehh terbirit aku nengok okek!
cisss ko memang!..aku lak ngidam..

gagagaggaa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...gn eskem lagik...nak2..!!!

ida sazarina said...

wah!!!
that is 1 of my favo~~~
nak jugak!!
kasi pos bleh???
hehehe~~

ezaty said...

cisss!
ibu lupe nk watt
neyh yg nk ngamokk neyh!
ahhhahahaah

Shafie said...

sodapnye..
tak mungkin daku terliur jgk ni..
za..nk jgk..
bwk mai cni..heee..

tak acis.. :pp

Erda said...

wah, nampak menyelerakan. klu tgh ade selra nie, mst meleleh2 air liur. heheheh...

Redbloodsnow said...

erksss...sodappppnyerrr ko nyer bende alah tuh weh. geram aku nk mkn masakkan ko. aritu yg sempat cube spagetti jek...lalalal


:P

sweethOneY said...

zue - haip!! kata diet? (haha.. sapakah yang nak diet td?)

ayein - hehe.. tu la, bab menambah lemak kat badan, mmg experrttttt

ida - hee.. boleh2.. bak alamat

zaty - takpe la dik.. dah tak berjodoh enko ngan puding roti nak buat mcm mna

shafie - hehe.. shaf buat lah sendiri, kan kat umah skrg ;p

erda - hehe.. sebelum nak puasa neh, baik makan dulu

zie - hehe.. yolah, kat sawak hari tu kan kita banyak makan luar jekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...