Thursday, August 20, 2009

My Day With..

HIM..

hari khamis, lepas hantar aja dengan zue..
aku terus gerak ke shah alam..
aku stay rumah cousin aku kat kota kemuning
nak terus pergi rumah dia, awal lagi masa tuh..

lepas tu, ada orang nak temankan sayep makan.. suka, suka!!
hihihi

petang tu, sampai je rumah angah aku..
terus membuta tak hengat dunia, sampai maghrib orang kejut panggil makan baru reti nak bangun.. ngahaha.. adik cape lah ini!

so, esoknya.. dorang laki bini pergi kerja..
aku jadi guard duk umah.. hihi
lepas tu, petang aku pergi jumpa nina..
dah janji nak temankan adik aku yang sekor neh makan..
si tudung senget nina! hahaha..
kalau marah, cepat tua na..bandung cincau.. enak diminum di waktu tengah hari ;Dnasi goreng tomyam
specialnya ada siap letak satay satu cucuk kat setiap pinggan
oh, ni kedai kat area betul-betul depan pintu belakang uitm tuh
salma cafe namanya.. boleh cuba ye kawan-kawan.. saya suka cafe itu ;Dkakak yang baik hati nak belanja adik dia
lepas tu kan, sayangku join.. aku buli suh dia belanja.. kekeke ;p

lepas tu, parking kereta aku kat area rumah sewa adik aku
tukar naik kereta Mr. A, masuk-masuk kereta tengok ada neh kat passengger seat!!terjerit kejap sebab terkejut!!
heee.. me loikeeeee it so much!!

thanx ^_^










9 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ehehhe bes kan dpt teddy..tp skrg neh nampak teddy kat umh rasa semak jerk wakakaka

lily lotus said...

bandung cincau tu sedap diminum masa buka puasa!

atty's said...

izza ko nie buek kty lapo lah tgk nasi goreng tomyam ko ..

MiSZuE said...

popai desilomen...cm tu ek eja nye
hahahaa

nak satuu kenyit2 kat beliau!!..gagaga

Redbloodsnow said...

Mr. A????
uiii..kenapa aku tidak ketahuan ttg MR. A neh yangggg

jomm..perkenalkan kat aku jom :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mr A pLakss..?? agagaga..sape plak ni...ko snyap2 ekk miss I...hohohohoh...comel bear tuh..

nyna said...

mr.A?
HAISH!
sibok je sme A ngn aku.
hohoho.

pic aku hodoh la weyh!
dush2!!

Shafie said...

oh air bancau tu..hehe..

hmm..sy ingin tau.. :P
A utk...hahaa..

btw..
hrp2 ea tak penyek...lariks =pp

sweethOneY said...

mama aqil - hehe.. sbb akak dah ada anak kott ;p

kak lily - aah.. best tu kak, sy dok teringin air tebu ngan soya neh.. hihi

kak ty - hehehe.. akak x mkn lagi yepp

zue - opai lah!! kenyit la byk kali pun.. beliau tak makan kenyit.. ngahahaha

zie - hehe.. dah citer lah.. lupa la dia tuuu

ayein - ;p jeng jeng jenggg.. aku tgk bear ko pun cam lebih kurang aku pny jek.. hihi

nyna - haha.. nak buat cane dh nak tersamaaaaa..

takpe.. raya nnt mintak ampun balik. hah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...