Wednesday, August 19, 2009

bermesra dengan kucing

lupakan cerita memasak, sambung cerita perjalanan di KL ;p

kan kitorang malam slumber party tu sangat sakan berborak
pukul 5 pagi kot baru tidur.. gila weng pale otak bangun esoknya
yang budak kecik tu, mementang ibunya kasi relief.. tak payah pergi sekolah, memang betul-betul dia balun tidur lambat.. tapi kan.. dia tu kan.. banyak senyap je time orang citer hantu tu.. takotlah tu! ;p kekekeke

bangun pagi pukul 9.. mengantuk tak hengat punya
tapi gagahkan diri jugak bangun
nasib baik zue yang drive ke KJ untuk hantar aja
tapi lepas tu aku kena paksa drive pulak
dah macam jauh sangat je perjalanan, dok tukar-tukar driver ;p

umah zaty neh kan.. ada banyak kucing
ada satu.. dua.. tiga.. empat! ha.. ada EMPAT ekor semuanya!
dahla gemok, muka sepesen lak tu semua.. hahahasi gemok kiki!

biasanya aku tak suka kucing, tapi yang ini comel
jadi anda diterima untuk dipegang.. (haha, macamlah kucing nak sangat ko pegang ;p)ini sapatah namanya... sedap aje ko landing kat betul-betul jalan nak ke dapur..
sikit je lagi aku nak terpijak.. hahaha
tapi kira okeylah sebab aku perasan kehadiran di putih neh, aja pulak sampai sudah dia tak perasan.. dok ulang alik pergi dapur 3-4 kali tak perasan meow2 neh landing kat pintu dapur tu.. nasib tak terpijak kan aja.. kalau tak, menjawablah meow2 neh terberak kena pijak.. hahahaini pun sapatah nama dia.. chiki? kichi? entah! korang p tanya tuan dia sendiri :Di know u love me.. hahahaneh tah penjenayah mana neh.. ;p
awak tak perasan kita sebab awak perasan awak cantik

time kaceh yer budak kecik..
thanx kat ibu ko jugak pasal menerima kami.. hahaha
dah takot je ibu ko tak kasik kawan ngan kitorang pasal menyebabkan ko ponteng sekolah ;p
psst.. ibu ko cantik lah.. sporting lak tu.. hihi, puji takde makna taw









5 comments:

Shafie said...

penjenayah?
hahaha..geli hati bc tu :P

amboi da lyn kucing ye..
join r the club cmni kn :D
tau r kucing zati tu spesis mhl..huhu..
i just lyn kucing singgah umh je..wakaka :pp

tatau np..
sy mmg tertarik nk tau citer hantu korang nih..hek3

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wuaa..gebus2 kucing tu..klo laki aku tgk msti mngiau....aku just tgk je r..pegang x dapekk..

ezaty said...

ahahaha
a'a.
ibu ckp jgn kawn dah nan dorang sume tuehh
lalalala
ahhhahah

sweethOneY said...

shafie - hehehe.. budak tu la penjenayah tu. wanted!

ayein - kucing rumah neh suka la plak aku pegang.. sbb taw mmg bersih.. hehe

zaty - >:P

pwincess AJA said...

hahaha
siyes xpasan ouh kucing 2h
nseb xtepijak.:DDD

akak2 yg memberikan ajaran tdk baik tuk budak kecik
hahaha.:PPP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...