Tuesday, August 18, 2009

happy graduation day ^_^

selamat petang readers!

semalam bersamaan dengan 16hb ogos 2009, saya telah menerima ijazah yang pertama.. weeewitttttt <:-P

tak berapa ada feeling sangat
tapi bila dah naik pentas, jadi excited semacam pulak
haha, langsung jadinya gambar aku terima scroll tersengih-sengih
#$%^T%$^

aku punya konvokesyen sidang petang
bermula pada pukul 1.30 petang
bukan main jammed lagi.. grrr..
panas okek! sampai pun on time kan
ingatkan aku paling lambat, rupanya sha lagi lambat dari aku ;p
hehehe, kelam kabut kejap di depan pintu masuk :D

tak sempat nak snap gambar pun sebelum masuk ke dewan
dahla aku tinggalkan segala khazanah handset dan purse pada ibunda..
sebab nanti kat dalam tu, pikir takde sapa nak tolong tengokkan masa naik pentas
sekali dia ada bagi paper bag rupanya.. kira boleh la kalau nak simpan barang dalam tu

majlis berlangsung dari pukul 1.30 petang - 5.00 petang
tepat-tepat pukul 5 habis.. pandai budget masa ;p
hehehe

masa di dalam dewan dihabiskan dengan update cerita hot ;p
lepas tu duk bergosip.. hahahaha

tiba-tiba aku jadi malas nak cerita lagi panjang.
haha, boleh tak nak stop sini aje?

gambar pun ada bape kerat je
banyak pada mereka, tunggu diorang upload dulu baru aku boleh cilok ;p
sekarang neh tengok lah apa yang ada dulu yer.. ^_^
mak dan ayah..
terima kasih sebab jaga kak dengan penuh kasih syg.. tak pernah hampakan permintaan kak, jarang apa aku nak aku tak dapat.. sayang mak ayah sangat-sangat..

I'm so proud masa turun dari pentas tu, pandang mak ayah aku.. diorang duk lambai-lambai dari atas.. serius rasa nak menangis masa tu T_T haha.. diam! jangan ejek aku!! :Pmy family
ramai kan adik beradik aku ^_^
nampak je ramai, tapi rumah ni sunyi je
mana taknya, yang lain semua duk hostel..
yang ada kat rumah arip dengan aliya aje..sha dan niza
crowded sangat, tak sempat nak bergambar dengan sakan
dah tu, elok lak hari baru lepas hujan
jalan sikit heels aku terbenam.. sudahnya heels aku dah bertukar menjadi kaler coklat..
ayein, tak sempat nak amik gambar ngan ko pun T_Tngan mr opai ^_-
hehehehe
ini last pic masa keesokan harinya, masa nak pulangkan jubah..
sebab tu tengok dah pakai seluar, tudung pun kaler lain ;pserius dah kepenatan masa neh..
fikir nak balik, nak cari katil je.. nak ZzZzzzz..











17 comments:

MiSZuE said...

congrats my dear!
mak ayah ko mesti bangga ngn ko..
hehee..

tu popaiii..hahaha mr popai..hahaha..
i know~~~

tahniahhh sygg ku...
muahXXX~~~

chik star said...

tahniah dikkk
pheewitttt...!

ezaty said...

nak ejek jugakk!
hahaha
congratss ea akak izza(:

Bapak said...

tahniah izza! kehidupan realiti kini terbentang menanti anda..heheh

Faizah_Haris said...

tahniahhh dah gradd pongg!!.....:D

Redbloodsnow said...

wahhh..best giler weh ko pakai topi 4 segi tuh ah. yang, nnti aku mai perak, nnti aku pinjam topi ko tuh ek..wat bergambo...kahkahkah

btw...congrats sbb dh grad. cyg ko

DrSam said...

Tahniah! Segala penat lelah serta pengorbanan selama ini akhirnya membuahkan hasilnya.

Shafie said...

bestnye da convo...huuu
heppi utk cik izza :D
hoho sy suke pic last tu..ngee :p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tu ahh x smpat nk amek gmbo..masing2 bz...

sweethOneY said...

shafie - hee.. time kaseh shaf.. ada sorang lg pun suka gak pic tu.. TETT!! :P

dr Sam - thanx (:

zie - hehe.. tak dapat lah syg.. udah dipulangkan topi itu.. hehe

kak faizah - thanx kak

bapak - aah.. nak masuk dunia sebenar neh :P takottt..

zaty senget - haha.. ejekla.. tada heran pongg!! ek ehh.. mcm lupa je nk lanje ko coneto hr tu.. hahaha

kak as - time kaseh kak!!

zue - hehe.. mr opai la cayamm.. ke nak panggil dia miss gagagagagga ek? :P

Erina Asmawani said...

tahniah izza! waa..jeles2..ena bulan oct baru konvo..sgt lambat lagi..
huhu..neway,soo hepy for u ;)

p/s: adik izza yg baju hitam tu sgt lain wooo..

twisteD_anGeL said...

haha..
i am so proud of you.hands down!

hehe..
u know u love me
xoxo
haha

Yot | is | Yati said...

congrate dear. nnt i pulak bulan 10 ni. seronok seronok. hihi.baju kau tu b/w kan? i rasa mcam nak wat kaler tu jugak untuk konvo. cantek.

lily lotus said...

well done dear...

MiSZuE said...

apesal miss gagagagaa?
hahahaha

dush!

sweethOneY said...

ena - hehe.. sabar menantii.. tak lama lagi dah tu yang.. thanx!

zatil - thanx babe! i know u love me too.. haha

cik yot - aah yang~ kaler itam putih.. :P sabar ye menanti konvo anda.. hehe

kak lily - thanx kak

zue - haha.. leh ko feel aku peluk ko tiap-tiap malam.. haha

atty's said...

congrats izza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...