Sunday, August 9, 2009

bila saya bermake-up..

gatal tangan nak make-up lepas balik dari sarawak
pasal pe? sebab dah amik kelas make-up dengan sifu neh.. hahahaokey ke tak okey?
nampak teruk ke muka aku?
nampak over sangat ke aku make-up?
sebab ada orang tegur aku make-up tebal sangat T_T
yeke..? padahal aku tak letak apa sangat pun
cuma eyeliner, eye shadow, mascara, blusher

korang rasa?











17 comments:

Mr K said...

Bahagian mata aku rasa tebal lah.
Aku tak suka sbnrnya perempuan yang make tebal. In fact, aku rasa semua lelaki tak suka perempuan yang make up lebih2.

Erina Asmawani said...

just nice..tak tebal la..nampak cam natural je n makin sweet lor ;)

MiSZuE said...

beautiful!
cmnileh aja i plak
hehe

x sabar nk jumpe ko la cayam!
heheh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ok2...tp blusher x nmpk pongg yunk...

Poji said...

cantik. terutama tang mata tu bole menggoda

-eLyNhere- said...

x over pun.. cantik je..

eyeliner tu buat mate kite cntik..

eyeshadow kene hati2.. jgn pilih yg xsesuai dgn kulit..

blusher nmpk ok jek..

liptik pon ok je, x over..

sume pon ok jek! =)

MoMMy 2 Haqq said...

cantek..tapi jgn bwk gi pasar udah le..hehehe..over..:P

Zack ~ 'A said...

bg aku plak as org yg tak tau mekap2 ni..
tang mata tu yg plg mnonjol la..
tp part lain biasa je aku tgk.. natural n sweet.. i like~~
cuma tang eye shadow tu jer ada tajam sket.. bg aku lah.. ape2 pon gud work.. t leh la ko mekap kan aku.. tetibe je~~ hahahah =p

sweethOneY said...

mr K - aah.. taw lelaki x suka perempuan make up tebal sgt.. (:

ena - thanx ena.. hihi

zue - eleh cayam aku neh.. bukan ke dia lagi expertttt.. heheh

ayein - nampak dah tu yang.. shimmering2 lagiikk

poji - time kaseh.. hehe

elin - wahh.. ulas satu-satu.. thanx elin!

nanonano said...

omey..
tp xmekap pun omey da..
heee :p

Shafie said...

haa..ni yg kata da maju tu :p

berkilat oh bibir..ehe..winks

lily lotus said...

nice touch laa...

riena said...

ok la tu izza....cantik sgt...dari mata turun ke hati kan????

AmY-AdLi said...

bg i..
makeup u x tebal ape.. sape yg pandai2 kate tebal tuh.. isk isk...

Redbloodsnow said...

xde lah tebal sgt neh yang. alaaa aku x kesah, ade lelaki suke ke x tak tgk bahagian mate aku tebal² kan. janji aku nampak cantik..miahahahahaha

lelaki sukeke, x suke ke...belakang kire maa...hihi


:P

sweethOneY said...

mommy 2 haqq - hehe.. buang tebiat namanya kalau bawak muka gni g pasorrr.. kui3

zai - hee yang~ meh la tadahkan muka ko aku nak mekappp

nano - oloss.. mu puji ai loppp.. maluuusss.. hik3

shaf - hahaha.. tu la, tak tahan tgk bibir berkilat.. haishhh

kak lily - thanx kak

riena - hihi.. saje cuba-cuba tu

amy - tu la dia.. sentap gak hari tu kwn i ckp nape u make up tebal sgt.. padahal rasa x letak apa sgt pun..

zie - aah yang~ janji kita suka sudee.. mekaceh ko yang mengajar aku.. hihi

ezaty said...

haha
a'a.mmg ta tahan tgokk bibir bekilat!awwwwwww!!ahahhahaha =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...