Monday, August 10, 2009

baby sitting

hari minggu yang bosan ;D
menghabiskan hari ahad bersama baby besar neh
geraaaaammmmmmmmm aku dengan dia neh!
layan gambar-gambar gedik dia je lah yer
i love her!
this is amna atalia
adik, rambut kamu syantekk lah!
yong, jom teman adik main ball..yong~ taknak lah peluk-peluk adik

wahhh.. dia tak suka orang peluk dia rupanya ;ppastu, aku tocangkan rambut dia
ee.. geramm! rasa nak geget pipi dia jek ;D
she call herself pipi kembung.. haha.. lawak je budak kecik nehpandai posing okey atalia neh
leh lak buat gaya itu, ini lepas suh aku amik gambarkorang pun mesti suka kan budak kecik macam neh
adorable rasa nak picit-picit je pipi tuhI'm happy to spend time with her (:











7 comments:

ezaty said...

a'a.comell ouhh
rase cam nk pijakk-pijak je
hahaha =P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel gilerr..posing kalah artis ok....pp kembung tuu nk picit ahh..

Erina Asmawani said...

wuish..posing tonggek montot tu paling comey ok.Kecit2 da pandai camwhoring.mesti yong dia yang ajar nih..hehehe..da besar da dia kan..comel sgt!

*meh amik award kat blog ena eh yang

MiSZuE said...

comelnyeee...
comelnyeee
anak sape ni yang1

Shafie said...

ai like her rambut yg gitu..ngee..
plus her pp..hehe..

Redbloodsnow said...

hahaha...ko pun kene bbysit gak yunk. nasib bek sorg jek. mcm aku nyer...bapak giler ramai weh. nasib baik dorg dgr ckp...klo x dgr ckp..kompom biru kene sepit ketam dr aku..wakakaka

:P

sweethOneY said...

zaty - haippppp.. pijak ko kang
haha

ayein - tu lah dia.. dah la comel, petah lak tu.. geram je

ena - hehe. tu la.. eh, owg xsuh dia posing pun taw.. dia yang pandai-pandai sndiri pastu "yonggg.. amikkan gambar adik gni.." ehe

zue - anak kita yangg!!

shaf - hehe.. rambut dia syantekk

zie - tu la yang aku tgk blog ko hr tu.. sama lak kita.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...