Wednesday, July 8, 2009

sukaneka

tataw sejak bila ketagihan aku terhadap blog semakin berkurangan
nak menaip satu entry satu hari pun dah payah sekarang
hari tu main sukaneka dengan budak-budak camp neh..

sukaneka start pukul 2.30
aku sampai pukul 3 petang..
so, dah terlepas beberapa acara lah..
masa aku sampai tu, tengah main 'lari guna tempurung'
yang urusetia pelajar pulak
kerjanya main tepung, main air
elok sangat, aku campak lam kuali buat cucur kang baru korang taw ;p
kerja asyik nak meranjau aku je, cit..
korang tengok!
dah macam antu tepung anak murid aku oiiiilepas tu acara musical chair
memang kecoh dan meriah gila lah
ada video sikit..
sapa rajin bulih click play
sapa tak rajin sila scroll terus ke bawah..
video

pas layan musical chair..
kita layan apa pulak yer?
ye!! acara kopek durian..
weee huu!
durian neh kalau makan ramai-ramai..
kesedapan berganda ;p

malas nak upload gambar peserta
upload gambar kami aje lah ye ;p
okey, sekian acara sukaneka.

lepas tu, dalam pukul 6 gitu
aku nak beransur lah balik rumah dulu
mandi dan selesaikan apa yang patut dulu
sebab malam tu aku nak tidur sekolah

tapi..
nak dijadikan cerita,
tiba-tiba ada budak saket
gastrik sampai kejang lepas tu tak boleh bangun
kelam kabut lah aku dengan cikgu neh bawak dia pergi hospital
sebab masa tu cikgu perempuan lain semua dah balik umah
duk kat ward sampai pukul 8
memang penat gila..

takpe, takpe.
pengalaman kan
mana pernah ada pengalaman menemankan budak saket pergi hospital
(kau pernah ada anak murid ke before neh cik izza oi?)

lepas tu, nak balik rumah confirm tak sempat
sebab pukul 9 jap lagi ada malam kebudayaan
ujung-ujung aku balik asrama
mandi dengan bebudak neh
haha
aku teringat zaman sekolah asrama dulu

;D









8 comments:

Dunia5sAL said...

chigu dia pn da cm anak2 murid da,,,sy pn x taw mane murid n mane chigu,,hahahha,,same jer

atty's said...

palin suka acara makan doyan

PinQib said...

lol.. gilah ah...
best nya nampok jadik cekgu ni..
x saba nk habis blaja n jadik gurur....


wakakak

MiSZuE said...

best le plak..
teringat sekolah dulu2

adessss

nanonano said...

waaaaaaa..umah baru !
sweet ;)

lily lotus said...

teacher terlebih excited...cute pe

Redbloodsnow said...

samalah ngan aku yang. ketagihan aku ngan blog dh berkurangan..hehehe

eh yang, acara yg plg aku suke tuh...lari gune tempurung..kehkehkeh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bes nyerrr musical chair...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...