Monday, July 6, 2009

malam pertama

yer, update adalah secara merangkak-rangkak

ini adalah malam pertama perkhemahan tahunan
aku sampai malam tu dalam pukul 9 malam..
diorang tengah berkumpul dengar taklimat aktiviti
aktiviti pada jumaat malam ialah explorace..
ada 7 check points semuanya
tak sempat nak ambil gambar di semua check points
kesian para peserta kena dera di setiap check points ;p
yang neh kena main petanque and shoot dalam keadaan gelap
ini tali kusut nama dia
tangan peserta disilang-silangkan
lepas tu diorang kena usaha untuk membentuk bulatan tanpa terputus
ini aktiviti paling bestspider web

sungguh-sungguh diorang neh memanjat
aku lak yang takot bumbung koridor tu runtuh..dua orang students bersama dua orang guru (:
semangat taw budak-budak neh main explorace
semua berusaha nak menang
berlari sana sini
budak-budak berlari ke sana sini
cikgu dan urusetia pelajar buat apa???
YA BETUL!!!
kami layan bbq chicken ;p
meor punya secret ingredients marinate ayam tu
sedap woh..
sambil-sambil tu siapkan banner..
baru nak naik banner kan?
bagus perangai ;p

aku tak sempat tunggu sampai aktiviti neh habis
sebab masa tu pun dah pukul 11.15 malam..
nak tidur sekolah pulak, barang-barang tak bawak..

ok.esok sambung lagi.
tata









6 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyer camping..

nanonano said...

tittle ko,
saspennnnnn...

lily lotus said...

tu dia smpt bbq lagi

atty's said...

oowh cikgunya ngelat ye..bakaar ayam..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..besh gilerr..tringt zmn skola dlu r..

MiSZuE said...

hehehe
title xlehh pk lain kan syg

ngiahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...