Saturday, July 11, 2009

personal tutor

eyes can tell a story kan?
betul tak kawan-kawan?
ke tak betul?
hihi

petang ini aku telah membuat aktiviti separa bermanfaat
iaitu membuat kelas tuisyen untuk student ku..
(cikgu, rasanya lebih sopan jika cikgu menggunakan kata ganti nama 'saya')

okey,okey..
this entry will be written using 'saya' instead of 'aku' ;p

anak murid saya telah meminta saya mengajar mereka prinsip akaun
oh, subject that i loved the most when im in high school
jadi, dengan begitu bersemangatnya saya mengajar tadi
dari library beralih ke kopitiam
kat kopitiam, mushroom soup pun tak habis saya hirup sebab semangat mengajar
hahahahaa
should i be a teacher guys?
i mean permanent job..
kena fikir dulu neh.. ;p

kenapa lah akaun form 5 begitu senang korang?
compared to the lessons that we learn at univ???
haha.. soalan apakah itu..
dah tentu-tentu peringkat U kenalah lagi tough rite..
tapi mengajar akaun neh buat minat saya terhadap akaun yang makin pudar tu datang balik.. phewitt ;p

im thinking of opening a formal class tuition lah guys..
tapi tataw lah lagi tahap kerajinan itu ;p
hihi

gdnite.









11 comments:

Shafie said...

go for it...
usaha murni tu :D

nway mata cikgu cantik..wakaka..

Erina Asmawani said...

kalo izza minat, go on..
ley tolong anak murid plus can earn xtra money 2..gudlak 4 everyting cekgu ;)

p/s: kalo x silap haritu de nampak adik izza kat fradoo la..

nanonano said...

sembab je tgk muke mu,,

lily lotus said...

all the best dear!

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu..gud monik cigu...hehe...;D

★ Nu♥ℜul ★ said...

go .. go ..
nice eyes teacher =p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoho...wat tusyen...duk uma dpt duit ape...

~dARlee zURiS~ said...

lawa mata merahmu tuh ;P
ye..cikgu harus bersopan santun ye
ngegee...

lily lotus said...

yuhuu again! just nak inform akak dah tukar blog...

http://myrillys.com...update ekk ;)

atty's said...

apa salahnya izza..jadik cikgu ..

Redbloodsnow said...

a'ah yang. btol tuh. eyes can tell everything yg kte hiding :) nice eyes dear ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...