Saturday, June 20, 2009

saturday morning at school..

today is saturday..
i went to bed pretty late last night..
and have to wake up early this morning..
got meeting at school at 9 o'clock..
but..
it happened to be, aku tersedar pukul 8.50 pagi
haha
melompat turun dari katil..

kat rumah neh, aku tinggal berdua je dengan nina..
mak ayah aku pergi hantar adik aku sambung study kat perlis..
jadilah home alone ;p
hee.. tu yang bangun lambat tu..

mak aku dah call pukul 8..
tapi gatal p lelap balik kan..
nasib baik lah bukan formal meeting ;p
dahla bangun lambat
baju semua tak iron lagi..
aku ni ada masalah sikit lah kalau kena pergi sekolah bukan waktu sekolah
takde baju yang sesuai gitu..
duk cari blaus aku tadi tak jumpa
dahla dah lambat kan..
last-last sarung blaus mak aku.. haha
mmg besar, tapi sebab pakai dengan skinny cordroy + wedges..
takpelah, kita panggil itu gaya ye..
haha

rasanya macam lulus je baju ni nak pinjam pergi sekolah next time ;p

whatever ;p

tadi pergi sekolah sebab meeting untuk buat pmr modules..
for english subject..
sampai pukul 11 je (:
lepas tu pergi photostat essays for students lagi..
dengan contoh-contoh soalan..

seronok pulak buat kerja-kerja macam neh..
jangan terkejut kalau tiba-tiba aku amik KPLI..

;p








6 comments:

pwincess AJA said...

kalo akak amek KPLI,
melekat la gelaran cikgu izza tuh!
hehehe

jd cikgu byk pahal kan kak!;)))

isha said...

cekgu blh pose lagi walaupun dh lmbt

Shafie said...

terlmbt bgn ek :p
np tdo lmbt?
hehe..

time2 kritikal la tak jumpa baju lak kn..haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu....sopan seyhh....1 size ko gn mak ko...mak aku..x dapek r nk share2..

MiSZuE said...

hehe..nampakkk pucat jek adek @gf aku nie...

mkn banyak2 wehh makinn keding tu cayam..jgnlah windu aku sangat sampai kurus cmtu hahaha:~~

sweethOneY said...

akak zue cayam - heee.. banyak la ko makin keding.. lemak2 tersorok di bawah baju yang besar tu ;p
wa mmg rindu lu la kakakkkkkkkkkk

ayein - hee.. tak satu size pun, besar baju mak aku.. tp dh namanya nak g skolah, sarung je la baju besar..

shafie - tu la pasal shaf, time2 kritikal neh la baju tu nak men hide n seek

isha - heee ;p

aja - hehe, klo melekat pun takpe gak ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...