Wednesday, June 17, 2009

im getting busier..
today kelas adalah pack
dan sangat saket jantung tengok budak-budak yang taknak dengar cakap neh
yang letihnya, satu nak tenangkan kelas
kedua, nak mengajar dan pastikan mereka bagi tumpuan
god, i found it damn hard ):
dan tiba-tiba saya rasa saya seorang guru yang bosan

huh ):

i dont think that i've much time for blogging these days..
balik kerja, dah petang..
penat.. aku lagi suka rehat dari mengadap blog..
and i sleep early every nite..
because i have to wake up real early..

how r u guys?
im so sorry that i seems dont hv much time to visit ur blog back..
whoever leave ur signs of presence here,
at my cbox and comment,
thanx so much..
no worries.. i'll definitely visit ur blog..
some day (:
weekends perhaps (:

hari ni balik lambat juga
supposely ada kokurikulum..
which is i've to handle puteri islam..
tapi tadi tak sempat nak masuk kelas tu pun
sebab got meeting with the english panel..
ceh, macam busy sangat aje bunyinya
but im a coordinator for form 3..
which is.. memang busy lah kot
sana sini nak push budak pmr neh
yang cemerlang biar terus cemerlang
yang potensi lulus, nak push bagi lulus..

hee.. that's it..
bila cikgu mula membebel
im sorry these 'cikgu things' always be here..
tapi nak buat macam mana,
that's what im doing now..
just bear with it people (:

i love u guys
have a good day (:










11 comments:

fara zetty said...

cian cikgu penat eh..
sabar ye cikgu..
hehehe..

nanonano said...

ksian plak aku tgk cikgu ni sorg,
mcm stress sgt je jd cekgu eyh?
huhu

lily lotus said...

it's ok teacher...yang penting u have a good rest ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bz..bz...laki aku pon same2 bz....aritu bz sukan..skg bz exam plaks...

Shafie said...

teruskn menjadi cikgu yg hebat.hee..
xpe kitaorg fhmm :p

tp t singgah blog sy gak. ekeke..
hmm..act sy pon lom update2 lg. =ppp

Dunia5sAL said...

ITULAH GURU SYG OI,,,,KENA MELYN KERENAH ANK2 BUAH,,,HEHEHEHE,,KITE DLU2 RASE2 CM TU GK SKIT2 KOT,KN

Redbloodsnow said...

tuh pasal ler aku x nk jd cikgu yang.kesabaran ngadap dak² yg x dgr ckp neh...sgt mencabar sanubari..ceaaaa..hehe. Klo aku jd cikgu kan...mahunyer aku jd tarzan 24/7..kahkahkah

xpe yang...weols paham ko busy n letih. juz take rest secukupnya ea :) mwahhh

MiSZuE said...

luv u tooo
heee

sweethOneY said...

fara zetty - hee.. bila nk join da club neh fara?

nano - entah.. lately neh aku stress la plak

kak lily - thanx..

ayein - tak sangka jd cikgu neh byk sgt keja

shafie - hehe.. im not a great teacher lah.. but trying to be one..

faizal - ha.. nakal ye dlu?

zie - aah yang, dok jd tarzan je la aku neh
srious penat..

zue - i love u (:

fara zetty said...

ntila join..
fara pon cam dak2 cane tu..
hahaha..
kang xpasal kene kutok ngn makcik tu (nor)..
wahahaha..

sweethOneY said...

fara - hihi.. meh la join kelab guru ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...