Sunday, June 14, 2009

jumpa pengantin baru

sambungan cerita aktiviti khamis lepas
sekarang neh agak lembap sikit lah mau update blog
entah busy buat ape lah kan ;p

kitorang pergi 3 malls kat ipoh tu
1st destination, JJ.. lepas tu ke Ipoh Parade then pergi Greentown Mall
pergi GM tu dah ujung-ujung..
sebab kawan aku nak beli kain kat Nagoya..
neh kat dalam surau kat GM
teringat kenangan zaman sekolah dulu
fly lepas tu tukar baju kat surau neh
sudahnya aku tertinggal baju sekolah aku kat sini ;D

hehe..

teka aku terjumpa siapa kat GM?akak pengantin baru!!duk bersoksek sok sek.. hihihi
kusyuk ai mendengar cerita akak zuris neh ;p

tak sempat nak lepak lama
sebab tak plan pun nak jumpa

akak, kita neh dah dekat..
bila-bila pun leh roger kan (;










5 comments:

-N e Y r A- said...

woahhh best! lama ta gi JJ sbb my mum ta ske. asek gi parade jek sbb my mum ske gey novel hut. hak2. GM lagi ah lama ta gey. kalau gey konpem my mum shop sakan kat nagoya. hahahha.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..comel je pgntin baru itu....

~dARlee zURiS~ said...

hehee...mmg comey pun kan?
ahakss ;P

yee..bila2 pun blh
jgn tgh mlm dah ar
laki aku humban kat luar kang.huhuu...

Shafie said...

nk jumpa akk pengantin tu gak..

Redbloodsnow's Music Zone said...

weewiittt...aura pengantin tuh still ado...berseri2 jek muke cik kak aku tuh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...