Thursday, June 4, 2009

bebelan panjang

assalamualaikum semua (:
lately neh tiba-tiba rasa macam busy woman (woman ke?) pulak
bukan busy body taw..

aku baru je balik dari pejabat imigresen ipoh..
tak, diorang bukan nak hantar aku balik indon lah
sebab aku warganegara malaysia..
ish..
(apsal suka sangat explain benda yang tak perlu neh?)
aku tolong temankan sepupu aku
dia nak buat passport
dahla aku pun tak taw kat mana pejabat tu
main redah je..
hasilnya, memang berjaya :D
syabas.. haha

banyak nak cerita,
tapi gambar dalam phone sepupu aku lah pulak
lepas tu, terlupa nak bluetooth ke phone adik aku..
eh, kenapa perlu nak guna phone orang neh kan..

mana pergi phone aku???

HUWAAAAA!!
ni lah nak mengadu kat korang neh )':
phone aku rosak..
tiba-tiba je terpadam, lepas tu dia tak boleh nak on..
malam tadi tiba-tiba dia meragam..
dah taw aku neh nak pergi jalan jauh
perlu ke time neh ko meragam wahai phone kesayanganku?
kan dah susah aku nak bercamwhoring..
nak berblogging pun ala-ala la plak kan kalau takde gambar neh
nampaknya sementara phone aku masuk bengkel
kena angkut digicam lah ke sana sini..

ni baru je sampai rumah
sempat lagi online kan..
kalau mak aku tengok karang,
mesti kena bebel..
sebab malam karang nak pergi kuantan
baju pun tak packing lagi..
syttttt..

haa.. ini jugak bermakna mungkin blog tidak akan diupdate sehingga aku pulang pada hari ahad nanti..
melainkan blog ini tiba-tiba ada nyawa
boleh update dengan sendiri :D
hehe..

okeylah,
letih mata korang bace panjang-panjang kan :D
nak pergi packing barang..
kalau sempat, mungkin ada satu entry lagi before bertolak ke kuantan ;p
kalau tak, doakan aku selamat pergi dan balik okek?

erm, last.. last..
akak, jangan sentap dengan saya yer..
nanti minggu depan saya pergi jumpa akak (:

haa.. lagi satu..
err.. ini betul-betul last punya..
selamat pengantin baru untuk tayamku cik puan nano
dan jugak untuk akak as

eh, cop..
one more..
sapa-sapa yang ada number aku..
yang biasa berhubung dengan aku,
mintak tolong msg aku number korang yer
sebab number korang semua dalam phone..
so aku memang takde number sapa-sapa sekarang neh..
thanx (:

ok, HABIS!











5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

fon tu plakss cm tau2 je ko da keje..nk hp bawu laa tuh...kihkihkih...

beb..kem slm na & blogger2 len k...

Shafie said...

hehe..
tetiba rajin izza berceloteh kt ctu :P

oh hp rosak ke..
tak best..(cm sy bese kontek..) =pp

ke kuantan utk pe tu..
yg wedding nano tu bila?

nk jumpa izza gak...
igt kakak je ke..ngeh2 =p

p/s: nk aiskim dlm peti sejuk tu..ekeke

atty's said...

happy weekend..izza..

Redbloodsnow said...

sgt sakit hati kan yang if fon rosak...mmg ssh nk camwhoring...sobsobs...

aaa number aku ko ingat x...hehehe. nnti aku sms kan ea :)

sweethOneY said...

ayein - aah, ye sgt.. duitnya bukan dpt lagi pun.. hihi, lmbt g gaji masuk..

shafie - hehe.. ade2 je la shaf.. shaf! eskrim tak laku sgt ar, ada lagi dlm fridge tuh

kak ty - happy weekend gak kak

zie along - aah tu lah dia.. mana nye number ko ni sayang oi.. ai duk tunggu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...