Thursday, May 28, 2009

my 2nd day..

semalam aku adalah pancet yer korang )':
entry yang korang bace semalam tu semua auto publish
semalam pergi sekolah.. pukul 10 macam tu dah rasa nak pancet dah
entahlah nape, sebab perut kosong kot
pagi cuma minum vico..
lepas tu, kelas full pulak dari pukul 9 straight sampai pukul 1.20

semalam sangat menguji mental lah
tak taw lah kenapa
maybe aku ni yang take it too serious kot
stress betul rasanya semalam..

ini belum lagi mengajar kan
baru jaga exam..
dah start mengajar nanti,
tak taw lah macam mana rupa aku neh..

so, 1st class yang aku masuk semalam kelas 1PD
jaga exam science 1..
korang taw, jaga exam ni lah yang penat..
sebab tak boleh duduk
ko kena round sana sini..
pastu duk menung kosong jek sementara tunggu habis masa
lenguh gila kaki..
budak kelas ni aku tengok peelnya macam okey sikit
kalau nak dibandingkan dengan kelas yang pernah aku masuk sebelum neh
kira time exam tu, ko memang senyap lah
kalau kelas 1C, pengsan..
tak nak dengar cakap sekor-sekor
memang nak suruh aku jadi singa agaknya tuhagak-agak ada potensi jadi singa tak gadis ini?

HAHA
(fuhh, lega akhirnya masih boleh berHAHA)










8 comments:

SwEeTFoResT said...

hahaha..cekgu nak jadi singa??
uihhhh..takotnyer...
=P

Shafie said...

jadi singa? hehe..
tkt k ai.
budak2 jgn wat hal ok :pp

xpe t lama2 ckit bese la tu :)
ye cikgu..hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

selamat hari guru kehkehkeh

Faizah_Haris said...

eh cikgu ke????.....
gudd moninnnnnn tecerrrr!!..hihihi...bes x jd cikgu ni? dulu selalu berangan nk jadi cikguu....

atty's said...

muka..izza lembut je..tak takut diaorg nya

joegrimjow said...

xlety [akai lawa2
nanti anak murid xley nak fokusss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

klo da nakal bebno...wat je garang sket..nti die pijak pale...

zana said...

cigu yg sorang nyh comey lorh:)
ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...