Sunday, May 17, 2009

K.A.M.I

bunga ni melambangkan geng kitorang
semuanya ada 7 orang :D
ain yang bagi bunga kat semua orang before balik hari tu
segan pun ye aku ni
sebab tak prepare apa-apa pun..
):

aku punya of course lah warna merah tu..
comel tak? (cakap comel.. cubit kang!)
niza ; sha ; izza ; ain ; zura

citah tukang amik gambar, bibi plak tak join picnic neh..

rindu kat korang semua taw..










7 comments:

joegrimjow said...

auuww
semua comey2
lalala~

kojah said...

wahhh bestnyer!!

y a n said...

*ehe*
tiut jer~
romantik kwn korang tu..
but it worth it thou kalo kite spend kat kwn yg btul2 true frend.. isnt it..?
(:
lg best kalau lg 10 taun korang wat gath.. memasing bwk hubby n anak.. alololo.. comel jek.
miat x ramai girls.. yan harap kan bdak sekolah aje.. :P
planning kiteorg nak jumpe another 10 years..
ehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel2 bunge tuuu....aku pnh jmpe...

Liquid said...

uhu patut nye incek liquid ade dalam gambar neh..!!

ow lupe lupe, gue yg tukang amek gambar kan tu xdo tu.! eheh =P

mau kenal sama sume itu bule.?!! bule ar kan..!! ehehehehe

MiSZuE said...

alolo cutenyeee
aku pon ade kat umah ahaha

Redbloodsnow said...

hehehe...aku suke giler ngan bunga tuh yang. soooo kawai kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...