Wednesday, May 6, 2009

esok adalah paper last
yes.. last for REAL :D
before ni, aku asik cakap last.. last
tapi penipu je semua tu
hihi
esok hari last bergelar student..
adoiyai~ tataw pe perasaan
tapi dah sedih-sedih sekarang ni
sebab kawan aku dah ada yang balik hari ni )':
aku lak terjangkit dengan diorang yang dah habis exam
feeling dah merdeka
haha
otak serabut
time ni jugak la nak kena banyak pk pun
hahaha
takpe-takpe, segala masalah sila duduk tepi dulu boleh?
aku nak kena study ni
nak kena prepare for exam esok
kul 10.30 pagi esok, ko datang balik kat aku ye cik masalah?
korang semua,
wish aku luck eh
dah paper last ni (:
takecare semua









8 comments:

♥Zack ~ 'A♥ said...

gud luck cayam~~
jgn pk benda2 lain sampai kol 10.30 esok.. hahaha..
larikssss~~

Erina Asmawani said...

good luck izza..
do ur very best for ur last paper..
whooaaa..ena 8 hb..merdekalah kita pasni yunk..yay2!

MiSZuE said...

aggagaa
cayam aku sorang nie

masalah2 sila g jejauh..
cian adik aku haha

mamma mia! said...

aku x exam lg.. huhu =( mls nye nk study,, wlupn paper cume ade 3.. huhu

Bujang Susah said...

Semoga kejayaan menjadi milikmu insyaAllah.

Shafie said...

yeah
goodluck ;)
thats the spirit..winks

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gud luck bebeh..pastu sengih ko sorg2sbb da abes blja...

Nem0 o0h Nem0 said...

all de best babe!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...