Saturday, April 18, 2009

tak sempat dah!

nak update blog pun tak sempat
nak huha huha pun tak sempat
nak berym pun tak sempat
takpe, takpe..
3 minggu je lagi then i'll be free :D
yahooo!!

bosan owh seminggu ni jd home alone ):
cedeyyyyyyy T_____T

cape cudi eman caye akan awi ni?
(sapa sudi teman saya makan hari ni?)

eh, korang sehat?
lama tak beramas mesra ngan korang ni kan?
utk sapa yang ada xm gak,
gdluck..
utk sapa yang takde xm tu,
xyah nak sengih-sengih padan muka kan kitorang ;p
heee :D








4 comments:

Liquid said...

ehehehehehehe *ngah sengih*


=P

bOnda said...

hemmmphmmmaphsssmmp (tahan sengih) =p

gOOd luck!!!!!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gud luck bebeh.....jom lpak...

Redbloodsnow said...

meh aku temankan ko...tp dlm mmpi jek la ek yang..heee heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...