Tuesday, April 21, 2009

SEMINAR PERAKAUNAN PENGURUSAN

DONE!

eh, malas la ulas panjang-panjang pasal exam
bosan je kan? ;p
hehe

malam before exam tu
sempat lagi pergi dating jap ;p
hehe..
pergi dinner je pun..

eh, korang penah makan tak sup tulang spore?
ala.. sup tulang yang kaler merah tu :D
1st time aku makan ni..
aku tataw rasa sebenar dia macam mana
tapi yang ni macam tak berapa kick aje..

okey, tu je nak citer
tata ;p








8 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ooo x sedap la tue ahahahha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

errr..tulang mende tuh....ktne ko mkn...peliks2..

Liquid said...

wa incek liquid suke sup2 neh.! hee

ktne ea cik iza makan tuh..?? mau ajak family ge lah. area2 bangi ep..??

Redbloodsnow said...

a'ah ek...aku pun baru pestime nengok sup tulang kaler merah :D

MiSZuE said...

ekkkkkkk ...sedap x cayamku?

gud4notyen bumps~ said...

du n wanna look at the sweet bone..just wonder and wana look at the gadis bertudung hijau...y u look more cute..waaa..im fallin for u la dear ;)..~

nanonano said...

eeee..tulang??

Erda said...

amboi, kat kl ade gak jual sup tulang nie ye? dulu mase duk johor merata sup tulang tu. tp kite x bape nak gemor...die punye rase x bape enak mcm sup biase tu...ehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...