Sunday, April 19, 2009

kisah di 7e

bagi saya topup maxis rm30

(sambil letak not rm10 3 keping kat atas kaunter)

pekerja 7e, 2 orang budak muda
dok bergurau sesama sendiri
aku duk jelingggg je tengok diorang

(pekerja 7e sambil cuit-cuit kawan dia keluarkan topup)

kak.. kalau topup rm10 3 keping boleh?

tak boleh!

kenapa lak tak boleh?

sebab tadi saya mintak rm30

habis tu, mcm mana ni kak?
saya dah keluarkan topup rm10..

(dalam hati dah panas.. main-main lah lagi dengan kawan kau tu)

kalau macam tu, saya amik rm10 je

(sambil ambil balik not rm10 2 keping dari atas kaunter)

terus jalan keluar..
tapi terdengar budak tu ckp

bikin wa panassss je

aku malas nak sound je budak-budak
dia yang salah, dia nak panas ngan aku apsal?








18 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

patutnyer ko gie marah balik budak tu.. jgn biarkan je.. *tetiba jd batu api lak* =p

ezaty said...

dlm 7E tuee aircon osak kot.
bab tuee dorang panas.
ahahaa..
bengong!
sound trouble kot dorang dua tue.
mase keje k maen2 plakk..
soundd jerr org camtue.

Dakjaat™ said...

selalu camtu .. asal customer dah blah .. mule la mengompat kat belakang macam TUUUUUTTT! takde wawasannyer budak tuw ..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

klo aku..aku maki balek...bangang tol....

Yot | is | Yati said...

weh kalau aku aku pegi sound balik budak tu. mangkuk betul la. eh..aku lak panas.

Erda said...

ape? boleh die kutuk belakang lagi mcm tu? klu kite, sound kan aje. if melampau sgt, report kat manager die. bukan store manager, tp field manager die....huh, baru die tau sape kite. ishh.......geram, sakit ati lak rase.

nanonano said...

klu aku...
"bongok !"
trus kuar lari laju2,,
agagaggaga...

♥Zack ~ 'A♥ said...

ek elehhh.. dia yg pekak dia plak yg nak panass.. tah ape2..
hahah.. bungokss killer dak2 tu..
cuba kalo rakam balik kejadian tu sumpah malu dak2 tu.. hahah..
len kali time keje jgn ko gedik2 nak main2 ye mamat2 7e.. sengal tol.. sabarrr izza sabooo~~ :D

atty's said...

sabor ko izza..kaloo kty..aku sound..ko yg gedik..gatai..memain..lu pkr ar sendiri..

★ Nu♥ℜul ★ said...

tu name nyer budak2 tuh terlebey felling
sis xfelling lebey2 ..
dorang lak ove !!

saje bikin line panas ..

anyway .. gud nyte sis izza =)

shasha said...

budak2...buat mende tak pikir kan...heheheh

lily lotus said...

haha...dia nak ngorat kotzzz

bOnda said...

patut masuk balik tadi kasik plempang sedasz..wakakaka..bernas sunggOh idea ku tu..=p

Shafie said...

ptt sound je balik..
eh..dlm aircon pon 'pns'..
oh..ptt la telinga nye sensor pon da rosak kn..haha..

shaf plak tlg emo kn :pppp

Alya ^ Marlyna said...

ignore je budak2 tak cukup umur mcm tu izza..bukan boleh layann menjadi jer nanti...

klu gitu la cara kerja..keja arrh kat 7e smpi bila2..

Redbloodsnow said...

Yang...kalo aku, aku x akan biarkan aje yang. aku pergi balik n sound die. sape soh die gedik bergurau² time customer dtg...

mahunyer mkn penampo nnti...ishhh..aku lak yg marah bc n3 neh. hehe

MiSZuE said...

haihhhhhhhhhhh...
panas2..budk2 7e
aku selalu kene gaks..

tapi yg aku bengang kan...apsl tiap kali aku masuk ade jek muke x puas hati tgk aku..yg pompuan la kan haha

gilo!...

chik star said...

nape ko xsepak jer dye?
main-main plak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...